Fotbal intern

Transferul lui Rusescu la FCSB, în impas. Cine nu îl vrea la echipă

09.07.2018 | 12:52
Transferul lui Rusescu la FCSB in impas Cine nu il vrea la echipa

Gigi Becali a anunțat că atacantul Raul Rusescu are șanse mici să ajungă la FCSB, întrucât actualul său club ar dori să-i prelungească înțelegerea care expiră vara viitoare.

„Pe Rusescu nu-l lasă ăia să plece, chiar vor să-i prelungească contractul. Noi am vrut să-l luăm definitiv. Cu siguranţă, ne trebuie un atacant. Mi-a spus MM că, dacă rămâne Gnohere, nu este niciun fel de problemă, că ne descurcăm, că mai poate să joace Florinel Coman acolo, Tănase se descurcă extraordinar de bine ca atacant. Dacă pleacă Gnohere trebuie neapărat să luăm un atacant. Am lăsat pe mâna lor, pentru că atacanţi pe care îi cunosc eu nu sunt”, a declarat Becali, la Pro X.

Cine nu îl vrea pe Rusescu la FCSB

Potrivit informațiilor FANATIK.RO, cel care se opune sosirii lui Rusescu la FCSB este antrenorul Nicolae Dică, cel care își dorește un atacant din străinătate, după ce Rusescu i-a refuzat deja în mai multe rânduri pe roș-albaștri.

FCSB a avut trei atacanţi în atenţie pentru un transfer în această vară, Adam Nemec, care a jucat la FC Dinamo, Binel Omrani de la CFR Cluj şi Anatol Abang, care a evoluat la Astra Giurgiu, sezonul trecut,  însă niciunul nu a ajuns la echipa antrenată de Nicolae Dică. Becali s-a reorientat apoi către Raul Rusescu și și-a explicat și decizia: „Nu mai iau jucători pe care nu-i cunosc, pe Rusescu îl ştiu bine şi ştiu că poate să joace 4-3-3”.

Raul Rusescu a mai jucat pentru roş-albaştri între 2011 şi 2013, iar a doua oară în sezonul 2014-2015.