Fotbal international

Coutinho, lovitură de teatru! Refuză să mai joace pentru Liverpool!?

UPDATE, 5 septembrie, ora 8:30 / Philippe Coutinho nu poate accepta ideea că nu a fost lăsat la Barcelona şi are deja un plan prin care speră să scape cât mai repede de Liverpool. Conform...
05.09.2017 | 08:30
Coutinho lovitura de teatru Refuza sa mai joace pentru Liverpool

UPDATE, 5 septembrie, ora 8:30 / Philippe Coutinho nu poate accepta ideea că nu a fost lăsat la Barcelona şi are deja un plan prin care speră să scape cât mai repede de Liverpool. Conform catalanilor de la Sport.es, starul brazilian ar fi gata să refuze să joace pentru Liverpool în grupele Ligii Campionilor pentru a forţa transferul la Barca la iarnă şi pentru a putea juca pentru spanioli din optimile de finală ale competiţiei. De menţionat că Liverpool l-a inclus pe Coutinho pe lista trimisă la UEFA pentru grupele Champions League.


UPDATE: Conducerea Barcelonei a explicat în conferinţa de presă ţinută sâmbătă de ce nu a fost transferat brazilianul Philippe Coutinho. “Liverpool a rămas în contact cu noi până în ultima zi. Însă suma pe care o cereau pentru Coutinho a fost de 200 de milioane euro, o sumă pe care noi am respins-o, pentru că nu vrem să punem în pericol patrimoniul clubului. Astfel de sume, pentru a cumpăra jucători, nu fac politica noastră. Dacă am fi cumpărat doi jucători cu 270 de milioane am fi putut fi acuzaţi de iresponsabilitate. Astfel de lucruri Barcelona nu le va face, chiar dacă în lume multe s-au schimbat în fotbal. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

UPDATE / Sport.es a anunţat vineri după-amiază că transferul lui Coutinho a picat după ce Liverpool a refuzat şi ultima ofertă făcută de FC Barcelona. Englezii au spus “Nu” sumei de 160.000.000 de euro! 

UPDATE / S-a terminat fereastra de transferuri în toate campionatele importante ale Europei, mai puţin în campionatul Spaniei. FC Barcelona încearcă să parafeze mult visatul transfer al lui Coutinho. Liverpool s-a ţinut pe poziţie şi a refuzat toate ofertele până acum, dar Sport.es scrie că oficialii catalani au venit cu o ultimă propunere, 150 de milioane de euro plus bonusuri, şi aşteaptă răspuns. Mundo Deportivo mai anunţă că Barca are în continuare negocieri pentru Di Maria şi Mesut Ozil, variantele de rezervă în cazul în care Coutinho nu va putea fi cumpărat.

Capture

* De menţionat că James Rodriguez a fost luat pentru moment sub formă de împrumut de Bayern Munchen, pentru 13 milioane de euro. Dacă bavarezii vor decide să facă transferul definitiv, Real Madrid va mai încasa 37 de milioane de euro.


VEZI AICI ŞI ALTE TRANSFERURI DE TOP CARE SE REALIZEAZĂ ASTĂZI

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

UPDATE, ora 23:10 / Fereastra de transferuri se închide peste mai puţin de două ore în Anglia (ora 01:00 în România, 23:00 în UK), iar transferul lui Philippe Coutinho la Barcelona este în continuare în aer. Peste mai puţin de o oră se termină fereastra de transferuri în Serie A (00:00 a României, 23:00 în Italia).

UPDATE, ora 17:05 / Presa din Anglia anunţă că Pep Guardiola nu renunţă la Alexis Sanchez. Manchester City a făcut o nouă ofertă pentru starul lui Arsenal, în valoare de 60 de milioane de euro, la care se adaugă şase milioane ca bonusuri de performanţă. Până acum, “tunarii” au refuzat toate ofertele pentru Alexis. 

UPDATE 31 august: Tabloidul britanic The Sun, preluat imediat de ziarele catalane, anunţă că joi seară, în jurul orei 21:00, Barcelona şi FC Liverpool vor anunţa transferul internaţionalului brazilian Philippe Coutinho pentru o sumă care va depăşi 150 de milioane de euro, ceea ce reprezintă cel mai scump transfer din istoria clubului catalan.

UPDATE: 31 august. Este oficial. Alex Oxlade Chamberlain a lăsat pe Arsenal şi a semnat pe cinci ani cu FC Liverpool. A respins oferta lui Chelsea şi va juca sub comanda lui Jurgen Klopp. Arsenal va primi 43,5 milioane euro.

cham

UPDATE: 31 august, ora 12:40. La această oră unul dintre numele care se vehiculează tot mai insistent la bursa transferurilor este internaţionalul algerian Riyad Mahrez de la Leicester. Jucătorul a părăsit cantonamentul Algeriei, cu acordul conducerii federaţiei ţării sale, tocmai în ideea de a semna cu o nouă echipă. Suma de transfer, la sumele vehiculate în ultimul timp, e una abordabilă, 50 de milioane de euro şi Mahrez va decide între FC Barcelona, Chelsea, Tottenham şi Arsenal, toate fiind dispuse să achite aceşti bani.

Şi plecarea internaţionalului chilian Alexis Sanchez de la Arsenal e tot mai aproape, după ce reprezentanţi ai lui Manchester City s-au deplasat în Chile, pentru a pune la punct cu jucătorul datele contractului pe cinci ani. City şi Arsenal s-au înţeles pentru mutare la suma de 80 de milioane de euro, iar jucătorul doreşte şi el să ajungă sub comanda lui Pep Guardiola. Singurul nod al mişcării o reprezintă faptul că atât Arsenal, cât şi City vor ca în preţ să intre un jucător la schimb. City îl oferă pe Sterling, dar Arsenal îl cere pe Sergio Aguero.

Alexis-Sanchez-601830

Mai sunt doar 24 de ore până la încheierea oficial a perioadei de transferuri în perioada estivală. De departe, PSG este clubul care a luat faţa tuturor, stabilind şi recordurile pe piaţă la capitolul achiziţii. A venit, plătindu-se clauza de eliberare Barcelonei, în valoare de 222 milioane de euro, brazilianul Neymar, iar cu AS Monaco a pus la cale o inginerie financiară, reuşind să îl aducă pe puştiul minune Kylian Mbappe sub formă de împrumut, urmând a plăti 180 de milioane vara viitoare.

Transferuri de ultima ora. Care ar putea fi marile lovituri de final (4)

În aceste 24 de ore rămase se mai pot întâmpla însă destul de multe mutări spectaculoase.

PHILIPPE COUTINHO – brazilianul lui Liverpool este obiectivul prioritar al Barcelonei.

Catalanii au oferit 160 de milioane euro, însă în tranşe şi cu o parte din bani în bonusuri. Englezii vor toţi banii odată.

PAULO DYBALA – Jucătorul lui Juventus costă 120 de milioane şi ar fi o soluţie de urgenţă a Barcelonei dacă nu îl va lua pe Coutinho

ANTOINE GRIEZMANN. Starul lui Atletico Madrid e tot o viariantă de rezervă pentru Barca, preţ 100 de milioane, dar cu menţiunea că jucătorul a spus că nu pleacă, datorită situaţiei clubului său, care are interdicţie la transferuri până în iarna lui 2018.

THOMAS LEMAR Mijlocaşul lui AS Monaco are foarte multe oferte. Costă 80 de milioane şi pe listă se află Barcelona, PSG, Arsenal, Chelsea şi, pe primul loc, Liverpool.

Transferuri de ultimă oră: United l-a cerut la Real pe Gareth Bale

Şi chilianul ALEXIS SANCHEZ , vedeta lui Arsenal, este o ţintă de ultimă oră pentru Manchester City. Pep Guardiola stă cu 67 de milioane de euro la vedere, în speranţa că Arsenal va spune da, ceea ce este şi foarte probabil.

Un alt nume care încă nu se ştie dacă va rămâne sau nu la actuala sa echipă este gabonezul PIERRE EMERICK AUBAMEYANG  vârful lui Borussia Dortmund, dorit de Jurgen Klopp la Liverpool, mai ales dacă va pleca brazilianul Coutinho. Costă minim 80 de milioane

Şi, cireaşa de pe tort ar putea veni de la Manchester United, care a deschis negocieri cu Real Madrid pentru internaţionalul galez GARETH BALE, pentru care oferă 105 milioane euro.

Transferuri de ultima ora. Care ar putea fi marile lovituri de final (2)