Transferurile care îți pot schimba echipa de fantasy football ! Cinci jucători care își pot părăsi echipa în această iarnă

23.01.2019 | 12:28
Transferurile care iti pot schimba echipa de fantasy football  Cinci jucatori care isi pot parasi echipa in aceasta iarna

Cluburile europene se pregătesc pentru a doua parte a sezonului cu loturi de jucători decimate de accidentări. Urmează să apară, fără îndoială, suspendări datorate cartonașe acumulate. Unii dintre cei mai importanți jucători au avut evoluții dezamăgitoare, iar cluburile caută să facă economii. Din toate aceste motive până la transfer deadline day avem să fim martori a unor transfere interesante, de care fiecare manager respectabil  de fantasy football ar trebui să afle.

Acestea sunt cinci dintre cele mai interesante (posibile) mutări din cadrul perioadei de mercato din această iarnă. .

Notă: Oricare jucător reprezentat printr-un cartonaș FootballCoin, transferat la altă echipă/în alt campionat își păstrează caracteristicile. Jucătorii transferați în campionate neincluse în FootballCoin (ex. MLS, J-League) primesc automat rolul de Assistant Manager.

  Gonzalo Higuain spre Chelsea

Este aproape o certitudine. Chelsea, în criză severă de goluri în această campanie, își vor asuma riscul de a-l aduce pe Higuain în Premier League. Argentinianul a înregistrat cel mai slab sezon al său, însă unii învinovățesc nepotrivirea cu stilul de joc al lui AC Milan. Stagii reușite la Real Madrid, Napoli și Juventus, par să conteze însă mai mult pentru Maurizio Sarri.

Dacă transferul va fi parafat, el va avea un efect de domino. Alvaro Morata, atacantul lui Chelsea, este gata să accepte oferta din partea lui Atletico Madrid, iar Krzysztof Piatek, de la Genoa, este dorit la AC Milan pentru a-l înlocui pe Higuain.

Mario Balotelli spre Olympique Marseille

Cariera lui Balotelli nu este una lipsită de conflicte, iar cele mai recente zvonuri îl dau pe Super Mario gata de plecare de la OGC Nice. Însă, posibila destinație este una atractivă, fosta campioană Ligue 1, Olympique Marseille.În cazul confirmării transferului, Balotelli va rămâne o bune opțiune free pentru managerii de fantasy football care urmăresc competițiile Ligue 1. Mutarea este interesantă și din perspectiva posibilului parteneriat cu F.Thauvin și D.Payet.

Paulo Dybala spre Real Madrid

Văzut de mulți drept succesor al lui Lionel Messi pe scena fotbalului internațional, atenția lui Juventus pentru Dybala a scăzut de la venirea în lot a superstarului Cristiano Ronaldo. Așa că un transfer către Real Madrid, echipă obișnuită cu licitarea pentru unele dintre cele mai importante nume din fotbalul internațional, pare să aibă sens. Juventus ar urma să încaseze peste 100 de milioane de lire sterline pentru Dybala, cost care ar compensa aducerea în vară a lui Ronaldo. (Notă: P.Dybala va rămâne un jucător notat cu 4 stele în cadrul FootballCoin, indiferent de transfer).

Eden Hazard spre Real Madrid

Un transfer care depinde de numeroși factori, nu în ultimul rând de acceptul lui Dybala de a părăsi Juventus, Hazard este o țintă a lui Real de mulți ani. Scăderea de formă a lui Chelsea și certa creștere a popularității sale în cazul unui transfer în La Liga, pot motiva parafarea mutării. Nu ne putem pronunța de pe acum, dar suntem aproape convinși că evoluțiile lui Hazard vor rămâne unele dintre cele mai bune ale vreunui jucător evoluând pe postul său, fie în Prermier League, fie în La liga.

Joe Hart spre Preston

Nu toate sunt câștigătoare, ar putea fi mottoul pentru cei care au ales achiziționarea lui Joe Hart, odată unul dintre cei mai buni portari din Europa. Evoluțiile din acest an de la Burnley au continuat în nota dezamăgitoare stabilită acum câteva sezoane. Hart și-a pierdut, pentru moment, statutul de titular, și este ofertat de către Preston, echipă aflată în Championship. Dacă va fi confirmat, ar fi o întorsătură tristă pentru fostul internațional englez. Transferul va însemna și trecerea automată a lui Hart în lista de Assistant Manageri de care se pot folosi antrenorii de fantasy din cadrul FootballCoin.

Joacă FootballCoin pentru a-ți asigura salariul de antrenor în criptomonedă XFC. Competițiile continuă pe parcursul întregii săptămâni. Tu, pe cine vei alege?