News

TRANSFORMARE INCREDIBILĂ. Cum arată acum Albert Duro, legendarul fotbalist al Stelei

Dacă l-ai întîlni pe stradă, nu l-ai mai recunoaşte pe Albert Duro, fostul jucător al Stelei. În perioada îân care evolua la Steaua, cu pletele creţe în vînt, albanezul arăta ca un...
08.06.2016 | 00:00

Dacă l-ai întîlni pe stradă, nu l-ai mai recunoaşte pe Albert Duro, fostul jucător al Stelei. În perioada îân care evolua la Steaua, cu pletele creţe în vînt, albanezul arăta ca un play-boy, acum….

VEZI IMAGINILE CU DURO ÎN GALERIE FOTO

Făcea ravagii printre fetele din Bucureşti, dar şi pe teren, unde era un adevărat luptător. Anii au trecut însă peste el, şi fizicul lui de-acum nu mai aminteşte cu nimic de cel care era Duro, faimosul fotbalist.

“După accidentarea din 2005, cînd jucam la FC Naţional şi cînd am suferit o fractură de tibie şi peroneu la dreptul, am păţit-o iar, la acelaşi picior. Jucam aici, la FK Besa, şi m-am ales cu o ruptură a ligamentelor încrucişate şi a ambelor meniscuri la genunchiul drept. Atunci am înţeles că trebuie să renunţ”, anunţa pentru gsp.ro, Duro. S-a lăsat de fotbal şi apoi a devenit antrenor la juniori. Ocupaţie pe care o are şi acum.