Trece Manchester City pe primul loc în Premier League? Fă-ți cea mai bună echipă la football fantasy pentru meciurile intermediare de săptămâna asta!

02.04.2019 | 12:57
Trece Manchester City pe primul loc in Premier League Fati cea mai buna echipa la football fantasy pentru meciurile intermediare de saptamana asta

Vestea bună a începutului de săptămână: avem etape intermediare în Italia și Spania și meciuri restante în Anglia. Ne așteaptă dueluri interesante și evident că nu putem sta deoparte atunci când vine vorba de partide tari. Pe FootballCoin.io te așteaptă competiții dedicate special acestor zile în care fotbalul frumos te va surprinde în Serie A, La Liga și Premier League.

Manchester City – Cardiff
Poate nu am fi ales acest meci, dacă evoluția din weekend a lui Cardiff în fața lui Chelsea nu ne-ar fi convins. A fost 1-0 pentru “Bluebirds” până în minutul 84, când Azpilicueta înscria din offside. Norocul și nici arbitrii nu au fost de partea lui Cardiff și asta a dus la terminarea meciului cu 2-1 pentru Chelsea pe tabelă. Aflată pe loc retrogradabil, Cardiff are nevoie de orice punct, ca să treacă de Burnley, Southampton și Brighton și să răsufle ușurați.
Duelul cu Manchester City nu va fi deloc ușor, mai ales având în vedere foamea de puncte a băieților lui Pep Guardiola. Liverpool are avans de 2 puncte în clasament și nu își pot permite să piardă. Dar cine știe? Balonul e rotund, cum se spune, așa că totul e posibil.
Dacă vrei să-ți faci echipă la FootballCoin pentru competiția dedicată meciurilor restante din Anglia, la Manchester City găsești sigur jucători free și pregătiți să-ți facă puncte. Bernardo Silva este unul dintre ei, cu 883 de puncte strânse în acest sezon, 6 goluri și 8 assist-uri pentru echipa lui. Un assist și un gol au fost înregistrate chiar în meciul tur cu Cardiff, terminat 5-0 pentru City. Ederson și Gabriel Jesus sunt alți jucători free pe care îi poți lua în lotul tău pentru meciul de miercuri. Cu Benjamin Mendy și Fabian Delph accidentați, varianta ta pentru partea stângă este Oleksandr Zinchenko, free și titular în 8 meciuri în acest an, în care a oferit colegilor 3 assist-uri.

De la Cardiff poți conta pe Victor Camarasa, marcatorul singurului gol din meciul din etapa trecută cu Chelsea, o execuție care ar trebui să te convingă că e potrivit pentru tactica ta. Spaniolul are 4 goluri, 3 assist-uri și 669 puncte în acest sezon. În apărare poți miza pe fundașul central Sean Morrison, recunoscut pentru sezonul extraordinar avut anul trecut în Championship, cu 8 goluri marcate. Anul acesta are 3 assist-uri și 641 de puncte la football fantasy. 

Wolves – Manchester United
Wolves și United s-au mai întâlnit de 9 ori în istoria lor, Wolves câștigând de 2 ori, United de 6 ori și un singur meci terminându-se egal, în turul acestui sezon, pe Old Trafford. Fred a înscris pentru United și João Moutinho pentru Wolves. 16 puncte o despart pe Wolves de grupul echipelor care se bat pentru locurile de Champions League și Europa League, dar obiectivul lor este să rămână ca acum, the best of the rest. De partea cealaltă, Manchester United nu își permite să mai piardă vreun punct, aflată în luptă directă cu Tottenham, Arsenal și Chelsea pentru un bilet de UCL.
Opțiunile free de la United de care te poți bucura sunt Luke Shaw și Ashley Young, care au adunat peste 700 de puncte în acest sezon de Premier League. Un gol, 3 assist-uri și 7 clean sheet-uri are Shaw pentru United, iar Young și-a entuziasmat fanii cu 2 goluri și 2 assist-uri.

Gazdele vin după un egal cu Chelsea și o înfrângere cu Burnley. Sfatul nostru te poate ajuta în atac. Raul Jimenez are 12 goluri marcate până acum și 7 assist-uri, strângând 800 de puncte la football fantasy. În egalul din septembrie cu United, Jimenez a oferit assist-ul din care echipa lui a marcat, așa că povestea golurilor poate continua marți. O altă opțiune free poate fi fundașul dreapta Matt Doherty, care a strâns 3 goluri și 6 assist-uri în acest sezon.

Valencia – Real Madrid
După o etapă cu emoții pentru Real Madrid, urmează încă un meci important pentru păstrarea șanselor madrilenilor la locul 2 în campionat. Benzema a reușit să salveze onoarea echipei sale cu un gol în minutul 89 care a adus victoria în fața ultimei clasate, Huesca. Valencia a câștigat printr-un penalty în fața echipei din Sevilla, care are același număr de puncte ca liliecii, 43. Salvată până acum de golaveraj, Valencia nu mai poate face pași greșiți, riscând să piardă locul 6, ultimul loc care duce în Europa League. Va fi un meci greu pentru ambele echipe, iar tu ai nevoie de inspirație multă pentru a organiza cel mai bun lot cu care să te joci în competiția de pe FootballCoin.io dedicată acestei etape intermediare din Spania.
Dacă numărul de XFC pe care îl ai în buzunarul virtual îți permite, poți să-l iei în echipa ta pe Dani Parejo, cel care a adus victoria Valenciei în fața Sevillei. Dacă mizezi pe o victorie a liliecilor, poți să-l iei în poartă pe Neto, pe care îl găsești free, cu 690 de puncte în cont și 10 clean sheet-uri pentru Valencia. O altă variantă free este valabilă pentru atacul tău, Rodrigo Moreno, care a reușit să adune 5 goluri și 5 assist-uri în acest sezon de La Liga.
De la Real Madrid, Alvaro Odriozola este free și disponibil pentru echipa ta. Fundașul dreapta are 11 meciuri pentru Real și 4 assist-uri. La fel de free este și Mariano Diaz, jucătorul care încă are multe de dovedit antrenorului Zinedine Zidane, cât și suporterilor madrileni.

Sevilla – Alaves
Pentru un loc de Europa League se bat și Sevilla cu Alaves. Ambele echipe vin după o înfrângere în etapa trecută, Alaves încasând 4 goluri de la Atletico Madrid. În cazul în care Sevilla câștigă, iar Valencia pierde în fața Realului, jucătorii lui Caparros ajung pe locul 6 și trag mai multe speranțe la o calificare într-o competiție europeană.
Wissam Ben Yedder este jucătorul free la FootballCoin care îți poate puncta în această etapă. Are 16 goluri și 6 assist-uri în 25 de partide pentru Sevilla, în ultimele 4 etape marcând de 5 ori. Francezul are un gol marcat și în meciul din tur în fața lui Alaves și încheiat la egalitate, 1-1.

O opțiune pentru atac îți oferim și din tabăra echipei Alaves: Jonathan Calleri, argentinianul care are 6 goluri și 2 assist-uri în acest sezon. Împrumutat în La Liga de către echipa din Uruguay, Deportivo Maldonado, Calleri este cel mai bun marcator al echipei. Este free și a strâns un punctaj foarte bun în perioada petrecută în Țara Bascilor.

Genoa-Inter
Inter a pierdut duelul cu Napoli din weekend, permițându-le adversarilor direcți în lupta pentru locul 2 să se distanțeze la 10 puncte. Urmați de Milan la o diferență de 2 puncte, interiștii au nevoie de victorie în fața echipei Genoa, aflată pe locul 11 și învinsă de Udinese cu 2-0 în etapa trecută.
De la Inter poți alege un jucător free pentru defensiva ta, Milan Skriniar, cu 681 de puncte la football fantasy și un assist în acest sezon.

De la Genoa poți să-ți alegi doi jucători free pentru ofensiva echipei tale. Christian Kouame are 4 goluri și 6 assist-uri în acest sezon, strângând 728 de puncte la FootballCoin. Un alt jucător de atac este veteranul Goran Pandev, care a reușit unul dintre cele două goluri înscrise de Genoa în fața lui Juventus, în meciul încheiat 2-0 pentru echipa românului Ionuț Radu. Pandev are 3 goluri și un assist în acest sezon, iar tu poți miza oricând pe experiența și calitățile lui.