Fotbal intern

Trei ani de la farsa “Doar Dinamo București” de la meciul FCSB – Manchester City! Cum a fost păcălit Gigi Becali. VIDEO

16.08.2019 | 10:29
Scenografia de la meciul FCSB - Manchester Citu 0-5. Trei ani de la farsa "Doar Dinamo București"

Pe 16 august 2016 s-a jucat meciul FCSB – Manchester City, scor 0-5, în manșa tur a play-off-ului Champions League, iar suporterii lui Dinamo București au reușit să producă cea mai mare farsă din istoria fotbalului românesc și fanii roș-albaștrii au picat victime. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Trei ani de la farsa “Doar Dinamo București” de la FCSB – Manchester City

Au trecut trei ani de la cea mai mare farsă. Ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan și-au umilit rivalii de la FCSB, atunci când au complotat o scenografie uriașă la meciul jucat de vicecampioana României cu Manchester City, scor 0-5. Mesajul “Doar Dinamo București” a apărut la Tribuna a II-a de pe Arena Națională.

Mesajul a fost chiar afișat de fanii steliști, care au urmat instrucțiunile aflate pe scaunele de la Tribuna a II-a. “Vă rugăm ca toată lumea să îmbrace vestele pentru coregrafii. Nu dezbrăcați vestele indiferent de intemperii, băieții trebuie încurajați tot timpul. Nu schimbați locurile alese inițial. În această seară Bucureștiul, România, Europa, sunt roș-albastre“, era mesajul crainicului stadionului.

Cum au reușit Dinamoviștii să pună la cale această farsă

Fanii lui Dinamo au pretins că sunt specialiști în confecționarea recuzitei pentru galerii și au prezentat conducerii roș-albastre un prociect. Schița desenului urma să amintească de Sevilla, locul unde Steaua a câștiagt titlul de regină a Europei. În laterale ar fi fost afișați anii 1986 și 2016, iar culorile atent alese erau alb, roșu și albastru. Oficialii FCSB-ului au fost convinși, dar mesajul a fost altul.

“Au venit niște… din Elveția sau din Olanda că vor să facă ei gratuit. Faceți, bă. Eu am zis că nu dau niciun ban și ei au zis că fac pe gratis. Bine, mă, faceți pe gratis…”, declara Gigi Becali imediat după ce suporterii din Peluza Cătălin Hîldan și-au dus la capăt planul.

Dinamoviștii se pregătesc de meciul cu Chindia

În prezent, suporterii lui Dinamo se pregătesc de meciul pe care elevii lui Dusan Uhrin îl vor juca împotriva celor de la Chindia Târgoviște. “La mulți ani!!!? Astăzi, cu toții la Ploiești! IMPORTANT! Veniți din timp pentru a cumpăra bilete. Se vând doar la case și se dau 4/om. Pentru că încă Dinamo este sancționată să joace fără suporteri în deplasare, veniți fără însemne. Vom sta cu toții la tribuna a 2-a. MOBILIZAREA! NU CEDĂM!”, este mesajul postat de suporterii de la PCH.