Fotbal intern

Real, Liverpool şi Juve, la Bucureşti! Lovitură gigantică

Amicalul Astra - Real Madrid programat pe 6 sau 7 august la Bucureşti s-ar putea transforma într-un patrulater de lux, la care să mai participe alte două nume grele din fotbalul mondial....
07.04.2014 | 00:03
Real Liverpool si Juve la Bucuresti Lovitura gigantica
ADVERTISEMENT

Amicalul Astra – Real Madrid programat pe 6 sau 7 august la Bucureşti s-ar putea transforma într-un patrulater de lux, la care să mai participe alte două nume grele din fotbalul mondial. Principalul organizator al partidei Dinamo – FC Barcelona din vara lui 2012, întreprinzătorul Adrian Thiess, şi persoana care vrea să aducă şi echipa “galacticilor” la Bucureşti, va face tot posibilul pentru a organiza pînă la urmă Turneul Campionilor, idee pe care a avut-o încă de după amicalul de 24 de karate al “cîinilor” cu Barca lui Messi.

Real Madrid, Liverpool şi Juventus!

Acum însă, Thiess pregăteşte în secret organizarea unui mega-eveniment la care, pe lîngă Real Madrid şi Astra, ar urma să vină şi FC Liverpool, dar şi una dintre reprezentantele Italiei, Juventus Torino sau AC Milan. Turneul Campionilor ar trebui să aibă loc tot pe 6 şi 7 august, urmînd a se disputa patru meciuri, a cîte 60 de minute fiecare, două reprize de 30 de minute. Concret, în prima zi vom avea semifinalele, care, conform înţelegerilor preliminare, ar urma să se dispute între Astra şi Real Madrid, respectiv Liverpool şi ambasadoarea Italiei, iar a doua zi cîştigătoarele să joace finala mare, iar echipele învinse finala mică.

ADVERTISEMENT

Realul cere 1,2 milioane euro, Milan doar 500.000!

Costul acestui eveniment ar fi unul destul de piperat, urmînd a se cheltui cel puţin 2,5 milioane de euro numai pentru aducerea celor trei coloşi la Bucureşti, bani care se vor recupera în special din vînzarea de bilete. Conform informaţiilor FANATIK.RO, Real Madrid este cea mai scumpă dintre competitoare, “galacticii” solicitînd 1,2 milioane de euro pentru a onora invitaţia, în timp ce pretenţiile lui FC Liverpool şi Juventus Torino se opresc la 800 de mii de euro fiecare. Tocmai datorită acestui aspect, organizatorii se gîndesc şi la varianta AC Milan, care este ceva mai „ieftină”, adică doar jumătate de milion de euro, în contextul în care “Diavolul milanez” traversează unul dintre cele mai slabe sezoane din istorie. Oricum, organizatorii evenimentului au căzut de acord cu echipele participante ca acestea să deplaseze la Bucureşti toate vedetele.

„Dar cu Steaua nu se poate?”

În urmă cu doi ani, omul de afaceri Adrian Thiess a adus la Bucureşti FC Barcelona pentru un amical cu Dinamo Bucureşti. Iniţial, negocierile s-au purtat cu reprezentanţii Stelei, dar neînţelegîndu-se cu aceştia pe program, Thiess şi teamul său au ales să oferteze rivala din “Ştefan cel Mare” pentru marea confruntare. Cu Bonetti pe bancă, Dinamo a cedat cu 2-0 în faţa catalanilor, în urma unei prestaţii neaşteptat de bune, în faţa a aproximativ 35.000 de suporteri, „umbrită” doar de golurile încasate de la Lionel Messi şi Ibrahima Affelay. Interesant, acum, Real Madrid l-a întrebat pe Adrian Thiess dacă în locul Astrei n-ar putea fi Steaua, ţinînd cont de relaţiile de prietenie între clubul blanco şi gruparea roş-albastră din vremurile în Gigi Becali şi Ramon Calderon se făceau fraţi de cruce. Adrian Thiess a ignorat această întrebare, mai ales că Ioan Nicolaie, boss-ul Astrei, va plăti din buzunarul propriu 1,5 milioane de euro pentru acest mega-eveniment!

ADVERTISEMENT

100 de lei a fost cel mai ieftin bilet la meciul Dinamo – Barcelona
3 campioane ar putea veni la Bucureşti, în contextul în care Juventus are titlul aproape acontat în Serie A, în timp ce Real Madrid şi Liverpool se luptă şi ele cu şanse mari să cîştige campionatele din Spania, respectiv Anglia

 

P: Pariază pe Liga Campionilor la Unibet. Bonus de 150 ron la înregistrare!