News

Trei tineri, arestați după ce au vândut droguri la festivalul Sunwaves, la care a participat și Răzvan Ciobanu

03.05.2019 | 14:37
Trei tineri au fost reținuți de poliție pentru vânzare de droguri la festivalul la care a participat Răzvan Ciobanu

Trei tineri au fost arestați după ce au fost prinși vânzând droguri la festivalul la care a petrecut Răzvan Ciobanu înainte de cumplitul accident care i-a fost fatal. Poliția a anunțat faptul că Theodor Ungur, Cătălin Grozavu şi Teodor Borş ar fi furnizat stupefiante în Iași, Bazău și Constanța.

Trei tineri au fost arestați după ce au fost prinși vânzând droguri la Sunwaves

Theodor Ungur, Cătălin Grozavu şi Teodor Borş au vândut droguri la renumitul festival Sunwaves, acolo unde a petrecut Răzvan Ciobanu, chiar cu câteva ore înainte să moară. Cei trei au fost arestați pentru 30 de zile în prima zi de Paște, într-un dosar de trafic de droguri. Răzvan Ciobanu s-a aflat la festivalul în cauză în noaptea dintre 27 spre 28 aprilie, iar pe 29 aprilie, acesta a murit într-un accident rutier violent.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că în cursul anilor 2018-2019, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul G. M. C. s-a aprovizionat periodic cu cantităţi importante de droguri de mare risc (cocaină şi MDMA), pe care le-a comercializat atât în mod personal cât şi prin intermediul altor persoane din anturajul său, printre care şi inculpatul U. T., pe piaţa ilicită din municipiile Bacău, Iaşi, Constanţa, obţinând astfel importante beneficii materiale”, au precizat procurorii DIICOT.

Trei tineri au fost reținuți de poliție pentru vânzare de droguri la festivalul la care a participat Răzvan Ciobanu
Tineri au fost arestați după ce au comercializat droguri la Sunwaves, festivalul la care a participat Răzvan Ciobanu înainte să moară

Au fost găsite 100 de grame de cocaină

Un ieșean a vândut droguri la festivalul la care a participat Răzvan Ciobanu înainte să moară în accidentul din Săcele. Tânărul a fost deja arestat la Tribunalul Iași. Procurorii de la DIICOT din Iași au intervenit împreună cu ofițerii de combatere a crimei organizate în timpul festivalului și l-au reținut pe traficantul de droguri ieșean. Clienții lui erau din lumea bună din județul natal. Acesta a reușit să vândă cocaină și ecstasy.

“În baza art. 226 Cod procedura penala, admite propunerea formulata de Ministerul Public – Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Iasi în dosarul nr. 77D/P/2019 si, în consecinta: În baza art. 226 Cod de procedura penala, rap. la art. 202 alin. 3, alin. 4 lit. e Cod de procedura penala, art. 223 alin. 2 Cod de procedura penala, dispune arestarea preventiva a inculpatului – Ungur Theodor, cercetat pentru savârsirea infractiunii de: – trafic de droguri de mare risc în forma continuata, fapta prevazuta de art. 2 alin.2 din Legea nr. 143/2000, republicata, cu aplicarea art. 35 alin.1 din Cod penal”, se arata in decizia judecatorilor.