Sporturi

Trei zile până la Cehia – România în Fed Cup! Segărceanu și Halep, surprinși de suprafața de joc: “Mă voi obișnui!”

06.02.2019 | 15:36
Trei zile pana la Cehia  Romania in Fed Cup Segarceanu si Halep surprinsi de suprafata de joc Ma voi obisnui

În weekendul 9-10 februarie, la Ostrava, va avea loc întâlnirea dintre Cehia și România în Fed Cup, meci care este important pentru turul 1 din Grupa Mondială. Cele mai importante informații din Cehia vor fi pe FANATIK.RO, iar TV Digi Sport și TV Telekom Sport vor transmite meciurile.

Florin Segărceanu, căpitanul României, dar și Simona Halep, locul 3 WTA, au vorbit despre întâlnirea dintre Cehia și România, iar cei doi s-au arătat surprinși de suprafața de joc de la Ostrava.

Florin Segărceanu și Simona Halep, surprinși de suprafața de joc înainte de Cehia – România

„Sunt de acord cu cehul Petr Pala. Șansele sunt de 50 de 50. Va fi un meci dificil, dar avem încredere în noi. Credem că avem o șansă la victorie. Toate jucătoarele noastre se simt foarte bine. Absența Petrei Kvitova este cu siguranță un avantaj, dar jucătoarele Cehiei sunt puternice și va fi un meci greu”, a declarat Florin Segărceanu la conferința de presă.

Simona Halep, liderul României la meciul cu Cehia de la Fed Cup, a vorbit despre suprafața de joc de la Ostrava, despre care susține că are o culoare specială, ca mingile de tenis: “Este în regulă. Mă voi obișnui!” Despre suprafața de joc a vorbit și Florin Segărceanu. “Suprafața este neobișnuită. Nu poate fi comparată cu cele pe care jucăm în mod normal. Dar suntem obișnuiți să le schimbăm. Cred că totul va fi în regulă.”

Fără Petra Kvitova, cel mai important numel al campioanelor competiției, Cehia va ataca România cu Karolina Pliskova, Barbora Strycova, Katerina Siniakova (38 WTA) și Marketa Vondrousova (73 WTA). De partea cealaltă, România a mers la Ostrava pentru meciul de la Fed Cup cu Simona Halep, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Ana Bogdan și Monica Niculescu.