Tudose: ”Nelu Tătaru este asimptomatic în inteligență. Nu-l ajută nici gelul din păr”

Robert Cristea   
în HotNews
28/10/2020, 20:51
Tudose: ”Nelu Tătaru este asimptomatic în inteligență. Nu-l ajută nici gelul din păr”
Tudose: ”Nelu Tătaru este asimptomatic în inteligență. Nu-l ajută nici gelul din păr”. Foto: colaj Hepta.ro

Mihai Tudose l-a criticat dur pe Nelu Tătaru, miercuri, 28 octombrie, într-o emisiune TV.

Ministrul Sănătății ”este asimptomatic în inteligență. Nu-l ajută nici gelul din păr, că rămâne sus, nu alunecă”, a spus Tudose la Antena3, miercuri seară.

Fostul premier a criticat și Guvernul PNL. ”E o adunătură. Să vină alegerile și să plece acasă”

Tudose: ”Nelu Tătaru mimează inteligența”

Recent, Mihai Tudose și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, au fost surprinși la o masă mare, în interiorul unui restaurant din Sărata Monteoru, județul Buzău. Aceștia au încălcat normele referitoare la numărul maxim de persoane și distanțarea fizică.

”Cum credeți că ar fi fost cu o guvernare PSD dacă conducerea PSD nu respectă cele mai elementare norme. Cât poate fi de greu și pentru un PSD-ist să își pună o mască dacă așa e regula. Vă dați seama că nu îi interesează. Dacă am fi avut un guvern PSD în această pandemie ar fi fost foarte foarte rău.” a declarat Klaus Iohannis despre incidentul în care era implicat și Mihai Tudose.

Ieșirea din această seară la adresa lui Nelu Tătaru nu este singulară. Tudose a atacat dur Guvernul Orban și membrii PNL într-o postare pe pagina oficială de facebook.

”România e printre cele mai afectate ţări din UE, în primul rând din cauza incompetenţei manageriale dovedite de echipa Orban-Anisie, responsabilă de eşecul total al trecerii la învăţământul online.

Timp irosit, bani aruncaţi pe contracte dubioase, măsuri contradictorii anunţate în cursul aceleiaşi zile, în condiţiile în care urmau să intre în vigoare a doua zi, părinţi derutaţi, copii lipsiţi de acces la educaţie – pe scurt, un faliment istoric al unei guvernări complet depăşite de provocarea pandemiei! Suntem pe punctul de a avea o «generaţie pierdută» tocmai în… «România educată», dacă preşedintele Iohannis şi Parlamentul nu pun urgent piciorul în prag! Există un risc mare să nu putem avea alegeri la termen, din cauza catastrofei medicale în care ne afundă dramatic incompetenţa liberală.

Ce facem, murim cu PNL de gât?! Degeaba votăm noi în Parlamentul European măsuri pentru eliminarea decalajului digital între statele UE, dacă «la butoane» la Bucureşti e o moluscă politică absolută, pe care PNL o mai şi vâră pe gâtul alegătorilor bucureşteni… Răsplată pentru performanţa ministerială, nu-i aşa?”, a scris Mihai Tudose, recent, pe Facebook.

Închide ×