Fotbal international

Uli Hoeness îşi va vinde cârnaţii pe Allianz Arena! Se întâmplă şi la Bayern Munchen

24.08.2018 | 12:34
Uli Hoeness isi va vinde carnatii pe Allianz Arena Se intampla si la Bayern Munchen

Brandul HoWE, creat de Ulli Hoeness şi deţinut în acest moment de către copiii oficialului lui Bayern Munchen, va asigura serviciile de catering la partidele disputate de campioana Germaniei la meciurile de pe teren propriu în stagiunea 2018-2019. Celebra firmă care produce wursti nemţeşti (n.r. cârnaţi tradiţionali germani) a câştigat întrecerea de degustare şi va furniza produse pentru fanii de pe Allianz Arena.

Bayern Munchen şi-a personalizat arena în roşu şi albastru deoarece nu va mai fi nevoită să împartă stadionul cu rivalii mult mai micuţi din oraş de la Munchen TSV 1860. Allianz Arena s-a transformat spectaculos în această vară şi este dedicată 100% clubului bavarez.

Uli Hoeness îşi va vinde cârnaţii pe Allianz Arena! Se întâmplă şi la Bayern Munchen
Bayern Munchen şi-a modificat stadionul înainte de noul sezon. Hoeness va vinde cârnaţi pe Allianz Arena

Cârnaţii HOWE au fost lansaţi pe piaţă în 1985

Preşedintele celor de la Bayern Munchen şi-a creat propriul brand în 1985, dar a evitat ca afacerea personală să fie asimilată cu funcţia pe care o deţine la cel mai titrat club din Germania. Oficialul campioanei din Bundesliga a pasat însă toată responsabilitatea în 2014 către Sabine şi Florian, cei doi urmaşi ai lui care se ocupă de patru ani de brandul HOWE.

“În perioada în care HOWE a fost condus de mine şi de soţia mea am refuzat să fac o aprovizionare regulată cu produsele noastre la serviciul de catering de pe stadion. În cele din urmă acest lucru se va întâmpla la patru ani de la momentul în care am cedat firma copiilor mei. Şi, dacă o companie ca  Do & Co vrea să ofere această această şansă fiului meu după o degustare, nu pot să îi spun fiului meu că nu trebuie să-şi vândă cârnaţii.“, a declarat Hoeness într-un interviu acordat nemţilor de la Bild.

Bayern Munchen debutează în noul sezon împotriva celor de la Hoffenheim, într-o partidă care se vineri, 24 august, de la ora 21:30 pe Allianz Arena. Stadionul formaţiei antrenate din acest sezon de către Niko Kovac a suferit modificări importante în zona vestiarelor şi a tribunelor fiind totul personalizat, iar în tribune a apărut motto-ul clubului “Mia san mia”. Formaţia bavareză este mare favorită şi în acest sezon la câştigarea titlului în Bundesliga şi ar putea ajunge la şapte succese consecutive pe plan intern.

Stadionul “Allianz Arena” a fost deschis pe 30 mai 2005, iar până în vara anului trecut, Bayern Munchen şi 1860 Munchen au jucat pe aceeaşi arenă. După producerea schimbărilor, fanii campioanei Germaniei pot cumpăra vechile scaune la un preţ de 20 de euro.

Bayern Munchen a anunţat încă din luna iulie că toate partidele de pe teren propriu din stagiunea 2018-2019 se vor disputa cu casa închisă. Nemţii au achiziţionat toate cele 75.000 de bilete puse spre vânzare la fiecare din cele 17 meciuri pe care trupa antrenată de Kovac le va disputa pe teren propriu în sezonul viitor. Bayern Munchen nu a reuşit achiziţii importante în această vară, iar singurele noutăţi din stagiunea 2018-2019 sunt reprezentate de sosirile lui Leon Goretzka, cel care a venit liber de contract şi revenirea lui Renato Sanchez şi Serge Gnabry după ce au fost împrumutaţi în ultimul sezon la Swansea, respectiv Hoffenheim. Clubul bavarez l-a vândut în această vară pe sud-americanul Arturo Vidal la Barcelona.