News

ULTIMA ORĂ! Cinci adulți și doi copii au ajuns la spital direct de la ștrandul din Drumul Taberei!

26.08.2019 | 16:42
Un copil a ajuns la spital cu probleme serioase de respirație. Sursa foto - facebook

Scene de groază la ștrandul din Drumul Taberei acolo unde cinci adulți și doi copii au ajuns direct la spital. Nu au fost singurii care au avut nevoie de îngrijiri. Cel puțin 12 persoane au fost luate în primire de doctorii chemați de urgență. Ambulanțele au fost trimise la fața locului după un apel la 112. Mai multe persoane au acuzat stări de rău și o concentrație mult prea mare de clor în apă. Medicii au transportat deja cinci adulți la spitalele Floreasca și Universitar

Cinci adulți și doi copii au ajuns la spital direct de la ștrandul din Drumul Taberei!

Alți doi copii au fost duși la spitalul Grigore Alexandrescu. De remarcat că unul dintre ei are probleme serioase de respirație. Ștrandul din Drumul Taberei a fost îndelung disputat. În 2010 acesta a fost închiriat de Cristi Borcea de la Administrația Lacuri Parcuri și Agrement (ALPAB), aflată în subordinea Primăriei Capitalei, pentru suma de  1.000 de dolari pe lună. Fostul investitor al câinilor a administrat ștrandul, restaurantele și locul de joacă, amenajate ulterior, până în 2017.

În clipa în care nu a mai fost mulţumit de afacere, Cristi Borcea a subînchiriat totul pentru 25.000 de euro pe lună, indiferent sezon. Dan Tănase, chiriașul lui Borcea a semnat un contract pentru zece ani de zile, începând din octombrie 2017, însă nu a reușit să plătească prea mult timp rata, drept pentru care a fost dat în judecată. ”A fost nevoie de investiții foarte mari atunci când clientul meu a preluat afacerea.

Cinci adulți și doi copii au ajuns la spital direct de la ștrandul din Drumul Taberei! Ștrand
Ștrandul ar putea să plătească acum daune vizitatorilor. Sursa foto – facebook

Ștrandul i-a aparținut lui Cristi Borcea

Este vorba despre despre investiții de 400.000 de euro, de care Borcea ar trebui să țină cont. El plătește 25.000 de euro pe lună, în condițiile  în care a luat de la stat spațiul cu 1.000 de dolari pe lună”, a spus avocatul lui Dan Tănase pentru Click. Nu este singura afacere profitabilă pe care a avut-o Cristi Borcea cu ștrandurile din București. Și cel din Crângași i-a aparținut, până la divorțul de prima soție.

Fostul finanțator al echipei Dinamo deţine mai multe hoteluri în ţară, Bavaria Blu la Mamaia, Muntenia în Neptun, Premier la Botoşani şi e acţionar majoritar la hotelul Boavista din Timişoara, cel care i-a aparținut fostului jucător Ioan Timofte.

Tags: