News

Dramă fără margini în familia lui Florin Salam! Veste tristă despre mama artistului

10.08.2020 | 12:52
Drama fara margini in familia lui Florin Salam Veste trista despre mama artistului
Florin Salam trece prin clipe de coșmar
ADVERTISEMENT

Florin Salam se află într-o perioadă neagră, căci fratele lui, Neluțu Stoian, se luptă pentru viața lui în spital, iar acum și mama celor doi artiști are probleme de sănătate.

Femeia a aflat de curând că fiul ei cel mare se luptă pentru viața lui în Spitalul Matei Balș, unde este internat de la sfârșitul lunii iulie.

ADVERTISEMENT

Mama lui Florin Salam a suferit un șoc, iar rudele se tem pentru viața ei.

Florin Salam trăiește o adevărată dramă

Artistul trece prin clipe de coșmar. Duminică și-a îngropat unul dintre cei mai buni prieteni, pe Florin Mototolea, zis și Emi Pian – liderul Clanului Duduianu, fratele lui, Neluțu Stoian, se luptă pentru viața lui, după ce a contactat coronavirus și are probleme serioase la rinichi, iar acum, mama lui a suferit un șoc.

Încercată de greutăți, cea care i-a dat viață lui Florin Salam are probleme serioase de sănătate, iar familia își face griji ca nu cumva bătrâna să nu sufere vreun infarct sau atac cerebral, iar asta după ce a aflat că fiul ei cel mare se află la Terapie Intensivă la Matei Balș.

ADVERTISEMENT

„ Mama lui Florin Salam e bătrână și are și ea probleme de sănătate. Ea îl iubește enorm pe Neluțu, e primul ei băiat, iar când a auzit că de la o simplă răcealî a ajuns la Terapie Intensivă a avut un șoc. E foarte complicat în familia lor. Florin a fost plecate zilele astea la priveghi la cumnatul lui (Emi Pian, n.r.), surorile fac cu rândul și merg la spital că poate li se face milă celor de acolo și le dau informații despre Neluțu. În același timp, trebuie să stea mereu și cu mama, să o supravegheze, pentru că nu se simte bine deloc. În fiecare zi le întreab pe surori dacă mai au vreo veste despre Neluțu”, au declarat surse apropiate pentru wowbiz.ro.

Neluțu Stoian, în stare gravă la spital

Medicii de la Matei Balș au transmis că fratele lui Florin Salam se află sub observație, însă este într-o stare gravă, după ce mai multe organe i-au fost afectate din cauza virusului ucigaș.

„Poziția spitalului este următoarea: dincolo de starea foarte gravă a pacientului care nu face obiectul discuției de la televizor, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent, un medic din colectivul Secției de Terapie Intensivă s-a întâlnit cu membrii familiei și le-a explicat starea în care se află, procedurile care i se aplică pacientului, care este prognosticul și șansele de supraviețuire. Prin urmare, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent despre starea pacientului.”, a declarat Cătălin Apostolescu.

De altfel,  Florin Salam a făcut declarații chiar din fața Spitalului Matei Balș, pe 6 august 2020, unde a acuzat medicii de rasism și de lipsă de compasiune. „ Suntem disperați. În situația noastră pot fi foarte mulți oameni. Ne gândim la orice. Nu poți să aduci un om pe picioare aici și să ți-l iei… ferească Dumnezeu. Vrem să ne ni se comunice, să știm absolut orice. E familia noastră. E fratele meu. 

Am avut o conversație telefonică cu domnul Cercel și din auzite, pentru că un medic ne spune ceva, unul altceva, ne-au spus că i-au cedat rinichii, ficatul. Am făcut rost de numărul lui de telefon și l-am întrebat cu disperare, eram blocați. I-am zis: ”Este adevărat că fratelui meu i-au cedat organele?” Și dânsul a spus: ”Așa, și dacă i-au cedat, ce ați putea face voi?” Domnul Streinu-Cercel a spus acest lucru.

M-au întrebat dacă sunt țigan. Nu este normal să se vorbească așa, iar în situații de genul ar trebui ca doctorii să aibă un comportament mai empatic, să fie mai blânzi, pentru că și noi suntem oameni și suferim. Nu mi se pare normal rasismul ăsta, ce contează dacă sunt țigan sau român. Suntem oameni cu toții. ”, a declarat Florin Salam, la spital.

Tags: