Fotbal intern

Lider ULTRAS, ARESTAT pentru trafic de DROGURI!

UPDATE 23:14 / Mihnea Ionescu a fost arestat după ce a fost prins în flagrant pe strada Nicolae Titulescu în timp ce vindea unei persoane aproape 40 de grame de canabis, pentru suma de 1.250 de...
26.06.2014 | 21:10
Lider ULTRAS ARESTAT pentru trafic de DROGURI

UPDATE 23:14Mihnea Ionescu a fost arestat după ce a fost prins în flagrant pe strada Nicolae Titulescu în timp ce vindea unei persoane aproape 40 de grame de canabis, pentru suma de 1.250 de lei, au anunţat surse judiciare pentru Mediafax. El era urmărit de mai mult timp, sub bănuiala că vindea droguri şi membrilor galeriei dinamoviste. Dintre aceştia, anchetatorii susţin că au identificat peste 25 de persoane care au cumpărat canabis şi că Mihnea Ionescu făcea rost de marfă de la un bărbat care o aducea en-gros din Olanda, iar apoi o vindea cu 50 sau 60 de lei gramul. Sursele citate de Mediafax susţin că Mihnea Ionescu le spunea clienţilor că este ofiţer antidrog sub acoperire. Magistraţii au emis pe numele celor doi reţinuţi joi seară mandate de arestare pentru 30 de zile. 

****************************************************************************************

Potrivit unui comunicat al DIICOT, Mihnea Ionescu, unul dintre liderii galeriei lui Dinamo, a vîndut unei persoane, în data de 25 iunie 2014, cantitatea de 39,78 de grame de cannabis şi a deţinut, pentru consum propriu şi vînzare, 38,98 grame de cannabis, precum şi o hîrtie ce conţinea 4,33 grame de cannabis. Totodată, el a fost depistat pe 17 aprilie cu 0,95 grame de cannabis.

mihnea ionescu

În acelaşi dosar, procurorii l-au reţinut şi pe Alecsandru Aurelian Trandafir, acesta fiind acuzat că i-a vîndut lui Mihnea Ionescu 79,84 grame de cannabis. Preţul pentru un gram de cannabis, pe piaţa de profil din Bucureşti, variază între 30 şi 40 de lei. Cei doi vor fi duşi la Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Acţiunea a fost desfăşurată de procurorii DIICOT, împreună cu poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog, avînd suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale. În cauză, au fost delegaţi pentru efectuarea unor acte de urmărire penala şi poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov.

Tags: