Simona Halep

ULTIMA ORĂ. Simona Halep, antrenament cu Darren Cahill în România! Video

12.06.2019 | 19:13
ULTIMA ORA Simona Halep antrenament cu Darren Cahill in Romania Video

Simona Halep și-a luat câteva zile de pauză după ce a încheiat sezonul pe zgură așa cum nu și-ar fi dorit: fără trofeu! Ajunsă pe locul 8 mondial, Simona este la București, iar în weekend va pleca la Cluj-Napoca, acolo unde va susține un meci demonstrativ în cadrul Sports Festival.

Simona Halep, antrenament cu Darren Cahill în România!

La Sports Festival va participa și fostul său antrenor Darren Cahill. Australianul a sosit deja în România, întâlnindu-se cu Halep. De altfel, cei doi s-au antrenat astăzi la fel ca-n vremurile bune, Simona având o atitudine extrem de relaxată și de pozitivă. VIDEO DE LA ANTRENAMENT AICI

Simona Halep a cunoscut cele mai mari performanțe din carieră sub comanda lui Darren Cahill. Sportiva noastră a triumfat anul trecut la Roland Garros, reprezentând primul său trofeu de Mare Șlem, după ce în 2017 pierduse finala cu Jelena Ostapenko.

Simona Halep s-a antrenat cu Darren Cahill si cu Daniel Dobre
Simona Halep s-a antrenat cu Darren Cahill si cu Daniel Dobre
Simona Halep, din nou alaturi de Darren Cahill
Simona Halep, din nou alaturi de Darren Cahill

Cahill a decis să nu mai continue colaborarea cu Halep la finalul anului 2018 din rațiuni familiale, încercând să stea cât mai mult în țara sa natală. Plecarea lui s-a făcut simțită imediat. Simona Halep nu a câștigat niciun turneu în 2019. A disputat două finale, ambele pierdute, la Doha și la Madrid.

Halep a încercat să-și găsească un nou antrenor, contactându-l pe belgianul Thierry Van Cleemput, fostul antrenor al lui David Goffin. A renunțat la el după nici două săptămâni, considerând că între cei doi nu există o chimie, așa cum se întâmpla cu Darren Cahill.

Simona l-a readus în cele din urmă pe Daniel Dobre, antrenor pe care l-a avut și în trecut. Dobre a recunoscut recent că păstrează legătura cu Darren Cahill pentru a-i cere sfaturi.

Rămâne de văzut dacă întâlnirea dintre cei doi va avea vreun efect asupra viitorului profesional ori aceasta a fost strict din amiciție.