Fotbal intern

VIDEO FANATIK SHOW / Şumi şi Stoican, suspendaţi drastic! “Mă simt VÎNAT! Nu plec pînă nu sînt DEMIS!”

UPDATE 17:35 / "Pedeapsa eu o accept, important este să mă controlez, să fiu atent la declaraţii. Am fost sancţionat fiindcă am folosit cuvîntul arogant. Dar înainte de asta, el mi-a spus că...
04.09.2014 | 17:20
VIDEO FANATIK SHOW  Sumi si Stoican suspendati drastic Ma simt VINAT Nu plec pina nu sint DEMIS

UPDATE 17:35 / “Pedeapsa eu o accept, important este să mă controlez, să fiu atent la declaraţii. Am fost sancţionat fiindcă am folosit cuvîntul arogant. Dar înainte de asta, el mi-a spus că pierdem cu 3-0. Mi-a zis: <<Potoleşte-i pe ăia, că pierdeţi la masa verde!>> Consider că am folosit cuvinte de bun simţ, dar cînd cineva îţi spune că tu, din postura de echipă oaspete, pierzi cu 3-0, te ia capul. Vreau să nu mai am de-a face cu acest om niciodată. Regulamentar nu poate fi refuzat un arbitru. Indiferent ce supărare ai, tu trebuie să-ţi vezi de drumul tău. Ştiu că am greşit, nu înţeleg, dar accept. Mi-e greu să cred că voi mai sta de vorbă cu asemenea om. Vom duce toate documentele necesare pentru a face recurs, este normal”, a declarat şi Flavius Stoican la FANATIK SHOW pe Look TV.

UPDATE 17:18 / Marius Şumudică şi-a exprimat opinia la FANATIK SHOW vizavi de suspendarea de patru etape primită. “Nu am fost eliminat de pe teren, nu am pronunţat cuvîntul hoţ, nu înţeleg de ce s-a dictat o asemenea suspendare. Am luat patru etape şi 115 milioane de lei vechi şi nu înţeleg de ce. Noi antrenorii nu avem voie să spunem nimic. Eu mă simt vînat. Asta cred că este realitatea. Vor să-mi pună pumnul în gură şi să nu mai zic nimic. Cu tot respectul pentru Stoican, nu cred că pedeapsa mea se poate compara cu a lui. Eu nu am fost eliminat de pe bancă, nu s-a întrerupt meciul din cauza mea. Nu există paralelă. De acum încolo, după meciuri voi răspunde doar cu da sau nu. Atît. De la Chiajna nu voi pleca de cît atunci cînd voi fi demis. Consider că-mi fac treaba bine, sînt profesionist. Nu lipsesc de la antrenamente, nu vin beat şi nu aduc nici femei în cantonament”, a declarat Marius Şumudică la FANATIK SHOW pe Look TV.

UPDATE 17:10 / Narcis Răducan, managerul Concordiei Chiajna, crede că suspendarea tehnicianului de la echipa ilfoveană este drastică. “Şumudică nu a zis nimic, nici măcar o părere după meci nu putem avea? Le-am dat dreptate cînd brigăzile de arbitri erau jigniţi, erau făcuţi hoţi, dar acum nu avut dreptate să îl suspende pe Şumudică. Antrenorului i s-a transmis să găsească alte formulări, însă pedeapsa e prea aspră. Şumudică este responsabil să nu cedeze şi să scoată echipa din problemele în care ne aflăm, este dator să salveze echipa”, a declarat Răducan la FANATIK SHOW pe LOOK TV.

Loading the player…
Loading the player…

UPDATE 15:00 / Directorul sportiv al “cîinilor”, Cristi Bobar, consideră pedeapsa dictată împotriva lui Stoican una nedreaptă. “Sîntem foarte supăraţi, fiindcă este o sancţiune prea drastică. Nu vreau să spun mai multe acum, aşteptăm recursul, unde eu sper să avem cîştig de cauză şi să rămînă pedeapsa iniţială. Chiar cred că aceasta era suficientă pentru ceea ce s-a întîmplat”, a declarat Cristi Bobar pentru FANATIK.RO.

UPDATE 14:55 / “O să fac alături de club recurs la decizie. Mi se pare foarte drastică atît pe plan sportiv cît şi financiară decizia Comisiei de Disciplină. Mi-am analizat greşelile pe care le-am făcut în acel moment şi sunt sigur că pe viitor vor fi din ce în ce mai puţine. Tristeţea mea cea mare este acum faptul că există cineva care rîde în acest moment ironic cînd citeşte această informaţie. Mi-am dat seama ce fel de caracter este acel cineva”, a declarat Flavius Stoican pentru gsp.ro.

UPDATE 13:22 / Marius Şumudică, tehnicianul Concordiei Chiajna, s-a arătat surprins de cele patru etape de suspendare primite din partea Comisiei de Disciplină. “Nu înţeleg de ce am primit această suspendare. Chiar nu înţeleg! Din cîte ştiu, am primit patru etape pentru o declaraţie în care am spus că rezultatul a fost viciat. Voi face recurs pentru că nu este normal”, a declarat Şumudică pentru FANATIK.RO.

Lovitură grea pentru Stoican! Comisia de Disciplină l-a sancţionat aspru după scandalul de la Chiajna, atunci cînd a avut o reacţie dură la adresa centralului Istvan Kovacs.

Iniţial, Stoican primise două etape de suspendare şi o amendă de 4500 de lei. Astazi, Comisia de Disciplina a anunţat că a dublat suspendarea, la 4 etape, iar amenda a crescut la 11.500 de lei.

“In temeiul art. 52 al. 2 lit. a din RD se sanctioneaza antrenorul Flavius Stoican de la Dinamo Bucuresti cu masura suspendarii pentru 4 (patru) jocuri si penalitate sportiva de 11.500 lei. Avand in vedere ca in dosarul nr. 122/CD/2014 antrenorul Flavius Stoican a fost sanctionat in baza art. 65 lit. a din RD cu suspendare pentru 2 (doua) etape si penalitate sportiva de 4500 lei, comisia urmeaza a face aplicarea art. 45 al. 1 din RD in sensul ca se va aplica sanctiunea prevazuta pentru abaterea cea mai grava, respectiv 4 (patru) jocuri si penalitate sportiva de 11.500 lei”, scrie pe site-ul oficial FRF.

Şi Şumudică nu a scăpat de suspendare. Comisia de Disciplină a FRF a anunţat ca antrenorul a fost sancţionat cu 4 etape de suspendare!

P: 500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: