News

Ultimele imagini cu Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu în viață. VIDEO răvășitor

03.08.2019 | 23:54
Ultimele imagini cu Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu în viață

Ultimele imagini cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu în viață. Imaginile au fost prezentate de Romania TV. A fost ultima zi în care fetele au zâmbit, în care s-au bucurat de căldura soarelui și de compania prietenilor. De a doua zi, nu au mai avut niciun prieten în preajmă. Au fost înconjurate doar de rău și întuneric. Ambele fete au fost ucise de Gheorghe Dincă.

Ultimele imagini cu Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu în viață

Ambele fete de-abia își începeau viața și își făceau planuri pentru anii ce aveau să vină. Erau preocupate, în primul rând, de școală. Ambele erau eleve model și se făceau remarcate oriunde mergeau.

”Voia să termine liceul, să facă școala de șoferi, să facă cursuri de make-up. Nu mergea niciodată cu ocazia, ci cu autobuzul. A fost prima dată când a luat ocazia. Se pare că a fost și ultima dată”, mărturisea sora Luizei Melencu, care a vorbit despre data de 14 aprilie 2019, când Luiza a ales să plece spre casă cu ocazia.

Cele două fete s-au urcat în mașina lui Gheorghe Dincă

Ultimul care a vorbit cu Luiza a fost chiar bunicul său, care a crescut-o de la șase luni! ”Am vorbit cu ea și mi-a zis ”tataie, vin acasă”. Am vorbit cu o oră înainte să dispară. Nu a reușit să scoată banii trimiși de mama sa. Avea telefonul închis. Nu am mai putut-o suna. Nu știu dacă cineva ar fi cunoscut-o, ar fi fost imposibil să n-o iubească, să nu țină la ea. Era o fată cuminte, trecea în a XII-a, am crescut-o de la 6 luni. Părinții săi erau plecați în Italia, în Anglia, doar iarna stăteau lângă ea. A fost șefa clasei, era un elev model, un model de fată”, spunea în lacrimi bunicul fetei pentru România TV.

Alexandra Măceșanu a întristat o țară întreagă cu povestea ei ruptă parcă din filmele de groază. A sunat de trei ori la 112, dar nimeni nu a putut s-o ajute să rămână în viață. Tatăl său lansa un mesaj disperat către posibilii săi răpitori! ”Îi rog din tot sufletul pe cei care au luat-o, să vină s-o aducă înapoi. S-a dus bucuria din casă, când veneam și o auzeam pe Alexandra jucându-se cu sora ei mai mică”, mărturisea tatăl Alexandrei.

Acum, INML a confirmat că rămășițele umane găsite în casa criminalului Gheorghe Dincă aparțin Alexandrei Măceșanu. Părinții însă au trimis probele în străinătate pentru o contraexpertiză!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri