Fotbal intern

Ultimele informații despre venirea lui Edi Iordănescu la FCSB! Ce le-a spus apropiaților despre câștigarea titlului și de ce ezită să semneze. EXCLUSIV

31.05.2019 | 12:19
Ultimele informatii despre venirea lui Edi Iordanescu la FCSB Ce lea spus apropiatilor despre castigarea titlului si de ce ezita sa semneze EXCLUSIV

Semnează sau nu semnează cu echipa lui Gigi Becali? Întrebarea nu are un răspuns exact, dar FANATIK a aflat ultimele informații despre venirea lui Edi Iordănescu la FCSB. Antrenorul va lua o decizie în perioada următoare. Ce le-a mărturisit apropiaților și care este principalul motiv pentru care are dubii dacă să preia formația lui Becali.

Ultimele informații despre venirea lui Edi Iordănescu la FCSB: “Lotul este excelent, am șanse mari să iau titlul”

Tratativele dintre tehnicianul celor de la Gaz Metan și Gigi Becali au intrat într-o zonă anevoioasă. Patronul FCSB îl vrea pe Edi Iordănescu la echipă și a început să pună presiune prin declarațiile publice pe care le-a făcut. A explicat că nu vrea să accepte o eventuală clauză de reziliere între FCSB și Iordănescu jr., deși aceasta este o dorință a antrenorului pentru a fi sigur că își poate face munca în liniște. Apoi, Becali a vorbit despre posibilitatea revenirii lui Nicolae Dică la echipă, o variantă cât se poate de plauzibilă, după ce afaceristul i-a sunat pe fotbaliștii săi să le ceară părerea despre ideea sa.

Ce se va întâmpla cu Edi Iordănescu? Nimeni nu știe sigur. Nici măcar antrenorul, în discuțiile cu apropiații săi. FANATIK a aflat că în ultimele zile, tehnicianul ar fi discutat cu mai multe persoane de încredere despre dificultatea alegerii pe care o are de făcut. Pe de o parte, el este extrem de tentat de un nume precum FCSB, pe de altă parte se așteaptă la presiuni imense “din interior”. “Lotul este excelent, am șanse mari să iau titlul. Nu am vreo teamă de presiunea sportivă. Altele sunt problemele. Principala piedica acolo vine din interior. Nu prea mă încadrez eu în tiparul antrenorului căutat la FCSB”, a sunat destăinuirea făcută de Edi Iordănescu, într-un cadru restrâns, în această săptămână. Practic, în acest moment, nici apropiații nu știu dacă antrenorul celor de la Gaz Metan va semna sau nu cu FCSB.

Antrenorul Pandurilor Eduard Iordanescu se bucura la finalul jocului
Edi Iordănescu este convins că problema principală la FCSB vine din interiorul clubului. Sursa foto: Sportpictures.eu

Poziția ardelenilor e fermă: Becali plătește sau nu îl ia pe Iordănescu

Agitația creată în jurul fiului lui Anghel Iordănescu i-a afectat serios și pe cei de la Gaz Metan. Conducătorii clubului ardelean, prin vocea lui Ioan Mărginean, dar și printr-un comunicat oficial pe site-ul echipei au amenințat FCSB și pe patronul Gigi Becali cu plângeri la comisiile abilitate pentru că au negociat cu un antrenor care nu este liber de contract.

Vociferările ardelenilor au mai mult efect simbolic, pentru că în realitate Gaz Metan nu vrea să strice relațiile excelente cu FCSB, ultima dovadă a acestora fiind transferul lui Darius Olaru. Ardelenii vor să se asigure doar că Edi Iordănescu, dacă va pleca de la Mediaș, va aduce în conturile clubului suma de 300.000 de euro. Banii ar trebui plătiți de Gigi Becali.

300 de mii de euro este suma pe care Gaz Metan Mediaș o cere pentru a renunța la Edi Iordănescu