Fotbal international

Ultrașii lui Juventus, anchetați după ce clubul din Torino a denunțat amenințările acestora. ”Dacă nu ne daţi bilete, veţi auzi scandări rasiste şi stadionul va fi suspendat!” VIDEO

16.09.2019 | 09:44
Ultrasii lui Juventus anchetati dupa ce clubul din Torino a denuntat amenintarile acestora Daca nu ne dati bilete veti auzi scandari rasiste si stadionul va fi suspendat VIDEO

Ultrașii lui Juventus au mari probleme, după ce clubul din Torino  a denunțat amenințările fanilor. Conform presei din Italia, nu mai puțin de 12 lideri de galerie ai formației pentru care evoluează Cristiano Ronaldo au fost reținuți. Asta nu e tot! Percheziții importante au loc în 39 de orașe din Italia. VEZI VIDEO MAI JOS!

Ultrașii lui Juventus, anchetați după ce clubul din Torino a denunțat amenințările acestora

Suporterii din peluzele lui Juventus Torino sunt acuzați de șantaj în formă continuată, spălare de bani, asociere în scop criminal și violență, iar ancheta a primit denumirea de “Operațiunea Ultimul Banner”. Vizați sunt ultrașii din grupările:  ”Drughi”, ”Tradizione Antichi Valori”, ”Viking”, ”Nucleo Armato Bianconero (N.A.B.) şi ”Quelli di Via Filadelfia”.

Toată această acțiune a pornit după ce oficialii lui Juventus Torino au denunțat faptul că au primit amenințări din partea suporterilor. Conform italienuilor, ultrașii s-au arătat nemulțumiți de faptul că oficialii clubului din Torino le-au tăiat multe dintre avantajele pe care le aveau până de curând, precum permisiunea de a comercializa produse cu însemnele clubului, dar și răspândirea biletelor pentru partidele de pe teren propriu.

Amenințări dure ale fanilor lui Juventus

Conform jurnaliștilor de la Repubblica, ultrașii i-au amenințat direct pe oficialii de la Juventus Torino, iar în rechizitoriu există probe care dovedesc modul în care aceștia au încercat să redobândească favorurile. “Dacă nu ne dați bilete, veți auzi scandări rasiste și veția vea stadionul suspendat”, le-ar fi transmis fanii italienilor de la Juve.

  • 35 de titluri în Serie A are Juventus
  • 8 Supercupe ale Italiei a câștigat formația din Torino

Juventus Torino ocupă locul 3 în clasamentul din Serie A, cu 7 puncte, la egalitate cu Bologna și la două puncte în spatele lui Inter, după trei meciuri jucate în sezonul 2019 – 2020. Pentru formația la care este legitimat Cristiano Ronaldo urmează meciul din grupele Champions League, cu Atletico Madrid, miercuri 18 septembrie, ora 22.00.