News

UPDATE / Căutările au fost RELUATE! Primele concluzii

UPDATE 10:30 / Autorităţile indoneziene au anunţat primele concluzii ale anchetei legate de dispariţia avionului Air Asia. Se pare că aeronava Airbus s-a prăbuşit în apă din cauza vremii....
29.12.2014 | 10:32
UPDATE  Cautarile au fost RELUATE Primele concluzii

UPDATE 10:30 Autorităţile indoneziene au anunţat primele concluzii ale anchetei legate de dispariţia avionului Air Asia. Se pare că aeronava Airbus s-a prăbuşit în apă din cauza vremii. Şeful echipelor de salvare a declarat că avionul se află, probabil, pe fundul mării. Operaţiunile de căutare au fost reluate.

Avionul, care a decolat duminică de pe aeroportul indonezian Surabaya spre Singapore cu 162 de persoane la bord, se află “pe fundul mării”, a anunţat luni şeful Agenţiei naţionale indoneziene pentru operaţiuni de căutare şi salvare.

Citeste mai mult pe RTV.NET

UPDATE 17:30Membrii companiei aeriene AirAsia sunt afectaţi dupa dispariţia avionului de tip Airbus A 320 – 200, care avea 162 de persoane la bord, în drum spre Singapore. În semn de solidaritate, aceştia au schimbat logo-ul companiei.

r

g

Pentru a arăta că nu sunt nepăsători faţă de pasagerii avionului şi faţă de familiile lor, AirAsia şi-a schimbat logo-ul de pe Facebook din roşu în gri, după câteva ore de la dispariţia zborului de pe radare.

sursa: spynews.ro

UPDATE 14:42 /Căutările pentru găsirea avionului AirAsia, prăbuşit între Indonezia şi Singapore, au încetat din cauza vremii. Norocoşi au fost cei 23 de oameni care nu s-au urcat în avion, din motive încă incerte, potrivit straitstimes.com.

Listele de pasageri ale avionului prăbuşit în largul Insulei Belitung arată că 23 de persoane care s-au înregistrat pentru acest zbor nu s-au îmbarcat în avion. Motivele lor nu sunt deocamdată clarificate, dar se ştie că printre acestea se află 11 bărbaţi, opt femei şi patru copii.

Printre persoanele norocoase s-au numărat şi două familii din Indonezia. Sora unuia dintre cei care nu s-au mai urcat în avion a publicat pe Twitter un mesaj de susţinere pentru rudele şi prietenii celor dispăruţi şi o imagine de pe contul fratelui sau pe o reţea de socializare. “Slavă domnului că am pierdut zborul AirAsia”, a scris acesta.

“Fratele meu aproape că s-a urcat în avionul dispărut. Numele lui este încă pe lista, alături de cel al nepotului şi nepoatei mele şi ale altor oameni”, e mesajul publicat pe Twitter de soră acestuia.

La bordul aeronavei se aflau 156 de indonezieni, trei sud-coreeni, un francez, un malaezian şi un singaporez. Erau 138 de pasageri adulţi, 16 copii şi un sugar. “Francezul era copilotul”, a precizat J.A.Barata, purtătorul de cuvânt al companiei.

sursa: spynews.ro

Un avion de tip Airbus A320-200 aparţinând companiei malaysiene low-cost AirAsia cu 162 de persoane la bord a dispărut duminică între Indonezia şi Singapore, au anunţat autorităţile locale şi compania, relatează AFP.

Pilotul avionului ceruse să “devieze” de la planul de zbor din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Zborul QZ8501 s-ar fi prăbuşit în largul Insulei indoneziene

Belitung, potrivit unui oficial al Agenţiei naţionale indoneziene pentru căutare şi salvare.

Citeste mai mult pe RTV.NET

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Tags: