UPDATE. Pilotul avionului prăbuşit în Braşov a murit. A suferit multiple leziuni incompatibile cu viaţa

Pilotul avionului de mici dimensiuni care s-a prăbuşit sâmbătă între localităţile braşovene Şinca şi Perşani, un cetăţean italian de 66 de ani, a decedat în ciuda eforturilor de a-l...
02.07.2016 | 18:55
UPDATE Pilotul avionului prabusit in Brasov a murit A suferit multiple leziuni incompatibile cu viata
ADVERTISEMENT

Pilotul avionului de mici dimensiuni care s-a prăbuşit sâmbătă între localităţile braşovene Şinca şi Perşani, un cetăţean italian de 66 de ani, a decedat în ciuda eforturilor de a-l stabiliza, de peste 4 ore, depuse de medicii de la medicii UPU SMURD Târgu Mureş.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SVJU) Târgu Mureş, Mariana Negoiţă, a declarat pentru Agerpres că personalul medical al UPU SMURD a depus toate eforturile posibile, dar că pacientul a suferit multiple leziuni incompatibile cu viaţa şi nu a mai putut fi salvat.

ADVERTISEMENT

Avionul de mici dimensiuni care s-a prăbuşit sâmbătă în judeţul Braşov decolase dimineaţă din judeţul Timiş şi era înmatriculat în Italia.

Aeronava era de tip TECNAM BT 2004 şi a început zborul la ora 10.00, de la aerodromul Cioca, judeţul Timiş. Ar fi trebuit să ajungă la Ghimbav.

ADVERTISEMENT

La bord se aflau o femeie — în vârstă de 55 de ani, cetăţean român, care a decedat — şi un bărbat — 66 de ani cetăţean italian, decedat şi el.

Procurorii criminaliştii şi experţii în aviaţie, din ministerului Transportului, fac cercetările la locul tragediei, pentru a reuşi să afle ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, se iau în calcul toate ipotezele. Poate fi vorba despre o eroare de pilotaj, o defecţiune tehnică sau condiţii meteo nefavorabile zborului.

Sursă: www.agerpres.ro

…………………………………………………………………………………………………..

ADVERTISEMENT

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit sâmbătă între localităţile braşovene Şinca şi Perşani, informează purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja. Avionul a luat foc la prăbuşire şi o persoană a murit carbonizată, conform surselor citate de Antena 3.

Din primele informaţii, se pare că cel care a murit este copilotul. Pilotul a supravieţuit, dar este în stare gravă şi va fi transportat de urgenţă la Târgu Mureş, pentru îngrijiri medicale.

Acesta va fi transportat cu un elicopter SMURD la Târgu Mureş.

Pompierii intervin pentru stingerea incendiului.

Incidentul vine la doar câteva ore după ce un alt avion de mici dimensiuni, cu patru persoane la bord, s-a prăbuşit în zona Aerodromului Cisnădie, din judeţul Sibiu.

Sursă: www.antena3.ro

ADVERTISEMENT