News

Un avion s-a prăbușit în Filipine. Sunt mai multe victime – VIDEO

02.09.2019 | 08:34
Un avion sa prabusit in Filipine Sunt mai multe victime  VIDEO

Un grav accident aviatic a avut loc în Filipine. Un avion s-a prăbușit într-o stațiune aflată la aproximativ 50 de kilometri de capitala Manila. Un martor a filmat impactul avionului cu solul. Din informațiile oferite de presa asiatică, respectivul avion era folosit pentru urgențe medicale. Din păcate, cele opt persoane care se aflau la bord au murit.

Un avion s-a prăbușit în Filipine: toți pasagerii au murit

Avionul s-a prăbușit și a provocat moartea pasagerilor, iar alte două persoane care se aflau în zonă au fost rănite și primesc îngrijiri medicale. La impactul cu solul, aeronava a explodat, iar persoanele care se aflau în aparatul de zbor nu au mai avut, astfel, nicio șansă de supraviețuire.

Conform purătorului de cuvânt al Autorității Aviației Civile din Filipine, Eric Apolonio, avionul pornise cu pacienți din orașul Dipolog și a dispărut, la un moment dat, de pe radar, în timp ce survola deasupra regiunii Laguna. În aeronavă erau pilotul și copilotul, un medic, trei asistente medicale și doi pacienți.

LAGUNA PLANE CRASH

ACTUAL PLANE CRASH FOOTAGEUPDATE: A netizen was able to capture the actual crash of a medical evacuation aircraft at a resort in Calamba, Laguna around 3PM on Sunday. Nine individuals have been confirmed dead.According to uploader Norman Capuchino, a resident from Barangay Pansol, he was fixing a CCTV camera at the rooftop of their resort when he and his staff heard an engine noise. “May narinig kaming bumubulusok pababa na eroplano, na mukhang may problema sa makina or parts,” Capuchino narrated. Capuchino said it seemed that the pilot was trying his best to maneuver the plane and get its flight back to normal but to no avail. “After no’n, parang may sumabog sa right or left side ng eroplano, nagtalsikan ang mga piraso sa ere,” Capuchino continued. They then witnessed the plane’s abrupt descend as smoke billowed from the aircraft. (Video courtesy of Norman Capuchino)

Gepostet von Philippine Star am Sonntag, 1. September 2019

Autoritățile încearcă să afle cauza prăbușirii

Poliția a deschis o anchetă pentru a se afla cauza producerii acestui accident aviatic. Presa scrie că de vină ar fi fost condițiile meteo, căci în această perioadă se înregistrează multe ploi și vijelii în respectiva zonă a statului Filipine. O altă ipoteză este o defecțiune la aparatul de zbor.

Săptămâna trecută. alte două incidente aeriane au avut loc, dar, din fericire, nu s-au înregistrat victime. 10 americani au scăpat cu viață după ce avionul cu care urmau să ajungă pe un aeroport din California a ratat aterizarea, a ieșit de pe pistă și a luat foc. Și tot în California, un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în Ocean. Două persoane au reușit să se salveze înainte ca aparatul de zbor să se scufunde.

Avionul de mici dimensiuni care avea 10 persoane la bord s-a prăbușit în apropiere de aeroportul Oroville, un orășel situat în apropiere de Sacramento. Cei opt pasageri și doi piloți au reușit să iasă din aparatul de zbor imediat după impactul cu solul, astfel încât niciunul dintre ei nu a fost rănit.