Fotbal international

Un club din Serie A, super salariu pentru Ștefan Radu! Românul e dorit în Franța și SUA. EXCLUSIV

04.07.2019 | 12:43
Bucuria lui Ștefan Radu după un gol înscris în meciul Lazio - Fiorentina. Un club din Serie A, super salariu pentru fundașul român. Sursă foto: hepta.ro

Ștefan Radu nu mai este dorit de Lazio, toate acestea după ce a intrat într-un conflict cu președintele Claudio Lotito, iar românul care a stat nu mai puțin de 11 ani și jumătate în tricoul biancocelestilor are șanse mari să ajungă la Parma din postura de jucător liber de contract.

Un club din Serie A, super salariu pentru Ștefan Radu

FANATIK a aflat ce salariu i-a pregătit Parma lui Ștefan Radu și pe ce perioadă ar urma să semneze fundașul în vârstă de 32 de ani dacă își va da acceptul să joace la gruparea din Serie A. Românul încasa la Lazio nu mai puțin de 1,3 milioane de euro pe sezon, iar Parma îi oferă lui Ștefan Radu 1.5000.000 de euro și un contract pe două sezoane.

Parma nu este singura echipă interesată de serviciile lui Ștefan Radu. FANATIK a aflat că Portland Timbers, formație care joacă în MLS și care ocupă locul 9 în clasamentul Conferinței de Vest, i-a propus fundașului român un salariu anual în valoare de 800.000 de dolari pe an, dar fotbalistul a refuzat. Totodată, francezii de la Brest, echipă evoluează în Ligue 2, și-a arătat interesul pentru Ștefan Radu, dar acesta este tentat să rămână în Serie A.

Ștefan Radu în meciul Lazio - Fiorentina. Sursă foto: hepta.ro
Ștefan Radu în meciul Lazio – Fiorentina. Sursă foto: hepta.ro

Bologna și Atalanta sunt pe urmele lui Ștefan Radu

Pe urmele lui Ștefan Radu, jucător cotat de site-urile de specialitate la 5 milioane de euro, se mai află Bologna și Atalanta, dar oferta făcută de Parma este cea mai bună din punct de vedere financiar pentru fundașul în vârstă de 32 de ani.

Cotat de transfermarkt la 5 milioane de euro, Ștefan Radu a ajuns la Lazio pe 1 iulie 2008 și mai avea contract cu formația din Serie A până pe 30 iunie 2021. Fundașul de 32 de ani era cel mai vechi jucător al lazialilor și a jucat în 348 de meciuri oficiale, depășind jucători precum Alessandro Nesta, Giorgio Chinaglia sau Bruno Giordano. Ștefan Radu a înscris 7 goluri și a oferit 18 pase decisive pentru Lazio.

  • 14 este locul pe care a terminat Parma sezonul 2018 – 2019 din Serie A
  • 5 milioane de euro este cota lui Ștefan Radu, conform transfermarkt
  • 14 selecții la echipa națională a României are Ștefan Radu