Fotbal international

Un fan de-al lui Messi a murit încercând să îi imite mișcările

05.07.2018 | 19:28
Un fan de-al lui Messi a murit în timp ce încerca să îl imite

Un fan de-al lui Messi a murit în timp ce încerca să imite mișcările starului argentinian. Tânărul de 19 ani, care juca fotbal într-un meci local din India, a încercat să trimită o pasă decisivă în stilul lui Messi, dar s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se în piept. Medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viața.

“Juca pe postul de atacant. În timpul meciului, a tot încercat să imite mișcările făcute de Messi și de alți jucători la Campionatul Mondial. În momentul în care a încercat să imite stilul lui Messi, printr-o pasă decisivă către un coechipier, și-a pierdut echilibrul și a căzut. Mingea l-a lovit cu putere în piept și și-a pierdut cunoștința”,  a declarat Pranab Bhattacharya, membru în staff-ul clubului New Basudebpur, unde jucătorul și-a făcut junioratul.

Era fan înrăit Leo Messi și urmărea toate meciurile de la CM 2018

Apropiații tânărului susțin că acesta era un fan înrăit de-al lui Lionel Messi și că în timpul Campionatului Mondial 2018 nu l-a mai interesat studiul, preferând să urmărească toate partidele turneului din Rusia. “A urmărit fiecare meci de la Campionatul Mondial până noaptea târziu. Era un fan înrăit al lui Messi și era atât de obsedat de Campionatul Mondial încât uita de studii. În timpul meciului de marți, dintre două echipe locale, el a încercat să facă niște mișcări și pase exact ca și Messi”, a declarat o rudă. Tânărul a căzut și s-a lovit în piept în timp ce a încercat să paseze decisiv. A fost transportat la spitalul Kamarhati Sagar Dutta, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Tags: