Fotbal international

Ce a pățit un fan al Romei care s-a lăudat că poate da gol ca Under în meciul cu Parma. Video

12.04.2019 | 12:45
Ce a patit un fan al Romei care sa laudat ca poate da gol ca Under in meciul cu Parma Video

Marco Nicolai este un fan al Romei. El a scris pe contul său de socializare, după ce a văzut un gol marcat de turcul Cengiz Under în meciul cu Parma, că poate și el înscrie la fel de ușor, pentru că nu e mare lucru să dai gol din acea poziție, din interiorul careului. Suporterul vizionase un filmuleț făcut de club cu cele mai semnificative momente ale atacantului turc de la revenirea după accidentare.

Un fan Roma a încercat să marcheze un gol ca turcul Cengiz Under

Surpriza pentru Marco Nicolai a venit când unul dintre partenerii Romei, concernul auto japonez Hyundai, l-a invitat pe suporter să demonstreze că poate marca la fel de ușor ca Under din acea poziție. Marco a acceptat imediat provocarea, convins că va reuși cu ușurință. O mașină trimisă de Hyundai a venit și l-a  luat de acasă, direct la Stadio Olimpico.

Scenariul a fost pregătit minuțios de Hyundai în colaborare cu oficialii Romei. Suporterul a primit un tricou al Romei cu numele său și a fost trimis pe teren să demonstreze mesajul prin fapte. Câțiva jucători de la echipa de tineret a Romei au recreat faza golului absolut identic. Însă ceea ce a urmat l-a determinat pe Marco Nicolai să promită că pe viitor nu va mai avea astfel de postări.

Fan Roma. La prima încercare a alunecat și a căzut pe gazon
Fan Roma. La prima încercare a alunecat și a căzut pe gazon

Nu a reușit să dea gol nici după trei încercări

La prima încercare de a lovi mingea pur și simplu a alunecat și a căzut pe gazon. La a doua a fost un fel de dat cu stângul în dreptul, mingea ducându-se anemic pe lângă poartă. Abia a treia oară Nicolai a lovit balonul spre poartă, mingea a depășit săritura portarului, dar nu a găsit depuțin cadrul porții. A fost de ajuns pentru suporter să spună stop.

Fan Roma. Abia la a treia tentativă a reușit să șuteze, dar a făcut-o pe lângă poartă
Fan Roma. Abia la a treia tentativă a reușit să șuteze, dar a făcut-o pe lângă poartă
gol Under. Aceasta e faza golului lui Under cu Parma
gol Under. Aceasta e faza golului lui Under cu Parma

Filmulețul cu eforturile făcute de fanul Romei de a marca la fel ca Under a devenit viral pe net și Nicolai a trebuit să recunoască faptul că e foarte ușor să îți dai cu părerea, dar cu totul altfel stau lucrurile atunci când ești pus în situație similară cu jucătorul. Inițiativa clubului roman este excelentă și ea poate avea ca rezultat, cel puțin în acest caz o reducere semnificativă a criticilor aduse de suporteri jucătorilor pe rețelele de socializare.