Fotbal international

Un fost dinamovist a semnat pentru “sperietoarea” CFR-ului din Liga Campionilor! “Este un jucător foarte bun”

24.07.2019 | 21:29
Un fost dinamovist a semnat pentru sperietoarea CFRului din Liga Campionilor Este un jucator foarte bun

Un fost dinamovist a semnat cu Celtic, posibilul adversar al lui CFR Cluj în turul 3 preliminar din Liga Campionilor. Transferul lui Hatem Elhamed a fost anunţat miercuri, pe pagina oficială a clubului scoţian, iar Neil Lennon, antrenorul echipei, este încântat de mutare făcută.

Un fost dinamovist a semnat pentru “sperietoarea” CFR-ului din Liga Campionilor. Contract pe patru sezoane

Hatem Elhamed, fost fotbalist al lui Dinamo în returul sezonului 2014-2015, a semnat cu Celtic, “sperietoarea” CFR-ului din Liga Campionilor. Fundaşul central de 28 de ani şi-a pus semnătura pe un contract valabil până în vara anului 2023. Imediat după ce a fost anunţat transferul, Neil Lennon l-a lăudat pe fotbalist israelian.

“Este un jucător foarte bun. E puternic în defensivă, are viteză şi sunt sigur că ne va ajuta în acest sezon. În ultimii ani a jucat la un nivel înalt şi am fost impresionat de ceea ce am văzut”, a declarat Neil Lennon. Pentru a-l transfera de la Hapoel Beer Sheva, Celtic a plătit 1.800.000 de euro.

Un fost dinamovist a semnat pentru "sperietoarea" CFR-ului din Liga Campionilor
Un fost dinamovist a semnat pentru “sperietoarea” CFR-ului din Liga Campionilor

Hatem Elhamed, apreciat de fanii lui Dinamo

Hatem Elhamed a jucat 15 meciuri pentru Dinamo, reuşind să marcheze de trei ori. Fundaşul de 28 de ani a fost unul dintre fotbaliştii apreciaţi de toţi fanii “câinilor”, aceştia cerându-i să rămână la echipă. Împrumutat de FC Ashdod la Dinamo, Elhamed s-a întors în vara anului 2015 la formaţia din prima ligă din Israel.

“Iubesc Dinamo, iubesc fanii săi, dar nu depinde de mine dacă voi continua aici, depinde de clubul de care aparţin. Cert e că mie îmi place la Dinamo”, spunea Hatem Elhamed.