Un fost stelist ŞOCHEAZĂ: se crede VICTIMA vrăjitoarelor!

Claudiu Raducanu a sperat pana in ultima clipa ca, macar print-o minune, ar putea castiga procesul cu fosta sotie. Nici gand! Fotbalistul poreclit "Blocnotes" se chinuie acum sa traiasca de pe o zi...
02.06.2014 | 09:28
Un fost stelist SOCHEAZA se crede VICTIMA vrajitoarelor

Claudiu Raducanu a sperat pana in ultima clipa ca, macar print-o minune, ar putea castiga procesul cu fosta sotie. Nici gand! Fotbalistul poreclit “Blocnotes” se chinuie acum sa traiasca de pe o zi pe alta. Nici avocata parca nu mai e de partea lui.

De curand, cazul lui Claudiu Raducanu s-a aflat pe masa judecatorilor de la Curtea de Apel. Spera ca, macar aici, i se va face, in sfarsit, dreptate. N-a fost sa fie! Nici de aceasta data, fotbalistul nu a avut castig de cauza.

Claudiu Raducanu a ramas falit in urma casniciei cu fosta sotie

Claudiu si-a pierdut si cea mai mica speranta ca ar putea sa-si recupereze vreodata macar o farama din toata averea pe care a reusit sa o stranga, cata vreme a fost pe val in fotbalul romanesc. Mai bine de doua milioane de euro s-au dus parca pe “apa Sambetei”. Sotia l-a adus la anaghie, iar acum se lupta din rasputeri sa revina pe linia de plutire, din punct de vedere financiare. Slabe sanse insa, dat fiind faptul ca, in prezent, Claudiu activeaza la o echipa de liga a noua, din Anglia.

 
Claudiu Raducanu alaturi de cativa colegi de la echipa FC Romania
Claudiu Raducanu alaturi de cativa colegi de la echipa FC Romania

Cu banii pe care ii castiga acolo, fostul golgheter al Stelei abia daca reusesete sa traiasca de pe o zi pe alta: “A ajuns ca vai de el. Cata vreme avea bani, toata lumea era pe langa el, acum ca nu mai are nici din ce sa traiasca, nimeni nu se mai uita la el. Nu-l mai ajuta nimeni, degeaba a fost cine a fost. El sta si plange prin Anglia, iar fosta lui sotie se faleste prin Craiova cu banii lui”, a declarat sora lui Claudiu Raducanu, vizibil afectata si, in acelasi timp neputincioasa, cu privire la situatia fotbalistului.

“L-au ajuns blestemele soacrei”

Sora fotbalistului sustine ca toata aceasta “mascarada” a fost creata doar din vina fostei soacre a fotbalistului: ” Toata viata ei a umblat numai pe la vrajitoare. Doar atat a stiut sa faca. Si-a propus sa ne distruga familia si a reusit. Si cu toate acestea, a promis ca tot nu se opreste aici. Daca a reusit ea sa-l aduca si pe fratele nostru mijlociu in pragul divortului…ce sa va zic mai mult?! A facut-o pe sotia lui sa iasa cu un barbat pus tot de ele si i-a stricat casa baiatului.”,  a adaugat sora lui Claudiu.

Lui Claudiu Raducanu incepe sa-i mearga bine pe toate planurile
Lui Claudiu Raducanu incepe sa-i mearga bine pe toate planurile

“Doar o minune mai poate sa-l salveze pe Claudiu”

Din spusele surorii, Claudiu nu mai are acum nicio sansa in procesul cu fosta sotie. Mai ales ca nici avocata pare sa nu mai fie de partea lui: “Ce sa mai zic de avocata, ca nici nu se prezinta la procese. Trimite mereu pe cate cineva in schimb, tot felul de stagiari care n-au nicio putere. Pai daca avocata lui l-a pus sa semneze ca renunta la casa in care a bagat atatia bani. Ce vreti mai mult?!! Noi nici nu am stiut ce semneaza, ca nu am inteles ce scria pe acea hartia. Nu stiam termenii, nu stiam nimic, dar am zis ca daca avocata a zis ca trebuie sa semneze, a semnat.”, mai spune sora fotbalistului.

Singura lui alinare este actuala iubita

De mai bine de un an, Claudiu pare sa-si fi gasit fericirea in bratele unei alte domnisoare, tot din Craiova. E drept, cei doi au o relatie la distanta, dar se viziteaza ori de cate ori au ocazia. Mai mult ea merge la el, nu de alta, dar Claudiu nu-si permite sa vina in tara. Ultima data, cei doi s-au vazut de Paste.

Sursa: cancan.ro

Tags: