Simona Halep

Un fost jucător al Rapidului în staff-ul Simonei Halep! “A avut multe piedici acolo”

15.01.2019 | 18:53
Un fost jucator al Rapidului in stafful Simonei Halep A avut multe piedici acolo

Un fost jucător al Rapidului se află în staff-ul Simonei Halep! Informația a dezvăluit-o Andrei Ciolacu, fotbalist trecut și el prin Giulești. Atacantul a precizat că actualul fizioterapeut al celei mai bune jucătoare de tenis din lume a fost coleg cu el în Grant. Andrei Cristofor a jucat la Rapid pe vremea junioratului pe postul de fundaș stânga. Între timp și-a continuat studiile, dar a rămas îndrăgostit de fotbal. Mai joacă încă, dar la liga a 4-a atunci când nu se află în turneu alături de Simona Halep.

”Andrei Cristofor, fost jucător la Rapid, era fundaş. S-a lăsat pe la 17 ani. Încă mai joacă, dar pe la Liga 4. Trebuia să ne întâlnim când Halep a fost la Singapore. A avut multe piedici la Rapid”, a spus Ciolacu la  Pro Sport LIVE.

Un fost jucător al Rapidului în staff-ul Simonei Halep! Simona Halep pe teren
Simona Halep s-a calificat în turul 2 al turneului de la Melbourne

Un fost jucător al Rapidului în staff-ul Simonei Halep!

Ciolacu a precizat că Andrei Cristofor a început colaborarea cu Simona Halep în urmă cu mai mulți ani, când aceasta mergea la cabinetul lui. Jucătoarea de tenis l-a acceptat în staff și acesta a început să o însoțească încă din 2013 în turnee, în calitate de fizioterapeut. Cristofor își împarte sarcinile cu Teo Cercel, cei doi lucrând în echipă pentru recuperarea lui Halep.

Fostul jucător al Rapidului și-a întrerupt pentru o perioadă de câteva luni colaborarea cu Halep și a mers să o ajute pe o altă jucătoare de tenis. Rusoaica Svetlana Kuznetsova l-a adus în echipa ei pe Cristofor, dar românul s-a întors până la urmă în staff-ul liderului mondial. De altfel, alături de Cercel, Andrei Cristofor a contribuit din plin la succesele din sezonul trecut înregistrate de Halep. AÎn 2018,  românca a reușit să-și adjudece, în premieră, un turneu de Mare Șlem după ce s-a impus în finala de la Roland Garros, disputată în compania americancei, Sloane Stephens.

  • 2 fizioterapeuți are în staff Simona Halep, liderul mondial din circuitul WTA

 

 

Tags: