Fotbal intern

Un fost jucător de la FCSB se pregătește să devină preot. “Am avut o înclinație către chestia asta de mic!”

21.07.2019 | 18:26
Un fost jucator de la FCSB se pregateste sa devina preot Am avut o inclinatie catre chestia asta de mic
ADVERTISEMENT

Iulian Roșu, fostul jucător al celor de la FCSB, se pregătește să devină preot. În vârstă de 25 de ani, mijlocașul care în trecut a negociat cu Chelsea și Auxerre evoluează în prezent la Daco Getica, echipă din Liga a 2-a, dar are alte planuri.

Un fost jucător de la FCSB se pregătește să devină preot

Iulian Roșu a debutat pentru echipa patronată de Gigi Becali la vârsta de 17 ani, 4 luni și 20 de zile. Ilie Stan, cel care era antrenorul vicecampioanei României în acea perioadă, îl trimitea pe Iulian Roșu pe teren în locul lui Leandro Tatu, într-un meci din Europa League cu Maccabi Haifa.

ADVERTISEMENT

Lucrurile nu au evoluat așa cum se aștepta. În august 2013 a fost cedat sub formă de împrumut de FCSB la FC Clinceni, iar în iunie 2014 a revenit la gruparea patronată de Gigi Becali da nu a impresionat. Astfel, Iulian Roșu a fost cedat liber la Rapid București, a mai trecut pe la Astra Giurgiu, Poli Timișoara, Olimpia SM, Metaloglobus, Poli Iași și Daco Getica, dar fotbalul a trecut pe planul secund.

Iulian Roșu și soția lui Gabriela

Ce spunea Iulian Roșu despre planurile sale de viitor

Iulian Roșu este student în anul III la Facultatea de Teologie Pastroală ortodoxă, Universitatea Ovidius din Constanța, iar mijlocașul este aproape să își îndeplinească un vis pe care îl avea de mic. “Am avut o înclinație către chestia asta de mic și cred că nimic nu poate fi realizat în viață fără Dumnezeu”, spunea Roșu într-un interviu pentru sport.ro.

ADVERTISEMENT

Deși lucrurile nu îi merg foarte bine pe plan profesional nu același lucru îl putem spune despre viața personală. Iulian Roșu s-a însurat cu stewardeza Gabriela pe 24 septembrie 2018.