Fotbal intern

Un fost jucător de la Pandurii s-a lăsat de fotbal şi s-a apucat de cântat: “Am fost la nuntă la Pintilii”

18.10.2018 | 17:26
Un fost jucător de la Pandurii s-a lăsat de fotbal şi s-a apucat de cântat! Se numeşte Cosmin Bîrlan şi este acum cântăreţ de muzică populară

Cosmin Bîrlan, fost jucător de fotbal la Pandurii Târgu Jiu, a renunţat la cariera sportivă şi a început să facă bani din cântat. Acesta a evoluat pe postul de mijlocaş la gorjeni, însă a preferat muzica în detrimentul fotbalului şi acum întreţine atomsfera la nunţi şi botezuri.

Acesta a discutat despre cariera pe care a ales să o urmeze şi a povestit cum a ajuns să cânte la nunţile fotbaliştilor precum  Mihai Pintilii“A fost una dintre cele mai frumoase perioade pentru că jucam pentru echipa mea de suflet și am avut privilegiul de a fi antrenat chiar de Gheorghiță Geolgău, fostul mare jucător al Științei.

Cum a ajuns să cânte la nunţi fostul jucător de la Pandurii, după ce s-a lăsat de fotbal

La 16 ani am plecat la Pandurii Târgu Jiu și am prins lotul în perioada în care echipa juca în prima ligă, iar Pandurii erau pe locul doi în campionatul României”, a declarat Cosmin Bîrlan pentru Ziarul de Craiova.

Fostul fotbalist a renunţat la sport şi a ajuns acum să cânte la nunţile altor fotbalişti precum fostul jucător de la FCSB, Valerică Găman, sau actualul jucător al “roş-albaştrilor”, Pintilii: “Am cântat la nunta lui Valerică Găman, fostul fundaș al FC Universitatea Craiova, apoi la Mihai Pintili, jucător la Steaua București. Acum îmi este dragă muzica la fel de mult pe cât îmi era odată fotbalul. Nu regret că am renunțat și încerc să mă afirm ca solist de muzică populară”, a încheiat Cosmin Bîrlan.

Un fost jucător de la Pandurii s-a lăsat de fotbal şi s-a apucat de cântat! Se numeşte Cosmin Bîrlan şi este acum cântăreţ de muzică populară. Captură realizată dintr-un videoclip de la o nuntă unde fostul fotbalist a cântat
Un fost jucător de la Pandurii s-a lăsat de fotbal şi s-a apucat de cântat! Se numeşte Cosmin Bîrlan şi este acum cântăreţ de muzică populară

Cine este Cosmin Bîrlan

Cosmin Bîrlan s-a născut pe 20 februarie 1995, la Baia de Aramă, România. A jucat pe poziţia de mijlocaş, iar cluburile la care a fost înregimentat sunt Universitatea Craiova şi Pandurii Târgu Jiu, chiar în perioada de glorie a gorjenilor. Nu a prins, însă, niciun minut în Liga 1 Betano, fiind doar rezervă o dată în meciul cu U Cluj, câştigat în 2014 de Pandurii cu scorul de 3-0.