Premier League

Un fost jucător în Premier League a devenit traficant de droguri! A fost prins cu 5 kilograme de cocaină în bagaje

20.03.2019 | 14:44
Un fost jucator in Premier League a devenit traficant de droguri A fost prins cu 5 kilograme de cocaina in bagaje

Jhon Viafara, jucător cu prezențe în Premier League și în tricoul echipei naționale a Columbiei, a devenit traficant de droguri. Fostul mijlocaș defensiv în vârstă de 40 de ani a fost prins cu 5 kilograme de cocaină în bagaje, anunță elcomercio.pe.

Un fost jucător în Premier League a devenit traficant de droguri

Câștigătorul Cupei Libertadores în 2004 cu Once Caldas, Jhon Viafara a fost arestat marți în Cali alături de alte patru persoane. Acesta făcea parte dintr-un carte cunoscut, “Clan del Golfo”, iar asupra sa au fost găsite cinci kilograme de cocaină.

Jhon Viafara a încercat să trimită cele cinci kilograme de cocaină spre Statele Unite ale Americii. Fostul fotbalist care are 35 de selecții în naționala sudamericană și care a evoluat pentru echipe precum Portsmouth și Southampton o să fie trimis către Bogota.

Cine este Jhon Viafara

Fostul fotbalist a împinit 40 de ani în luna octombrie a anului trecut, s-a născut în Robles, la 20 de minute de Cali. Viafara și-a început cariera de jucător profesionist la Deportivo Pasto în 1998, iar în 2000 a ajuns la echipa columbiană America, cu care a câștigat titlul. După doi ani a fost transferat de Once Caldas, formație alături de care a câștigat Copa Libertadores în 2004.

Columbianul a evoluat pe parcursul carierei pentru echipe precum Deportivo Pasto, CD. America, Once Caldas, Portsmouth, Real Sociedad, Southampton, CD La Equidad, Junior FC, Pereira, Indep. Medellin, Rionegro Aguila. În Premier League a bifat 14 meciuri și a înscris un gol, iar în La Liga are 11 prezențe.