Fotbal intern

Un fost stelist face spectacol la sacul de box: ”Accept doar profesioniști”. Video

13.05.2018 | 20:31
Un fost stelist face spectacol la sacul de box Accept doar profesionisti Video
Marian Aliuță a jucat la Steaua 50 de meciuri

Unul dintre cei mai tehnici mijlocași steliști de după Revoluție și-a demonstrat abilitățile și la sacul de box. într-un clip postat pe rețelele de socializare.

Marian Aliuță a fost mereu un fan al sporturilor de contact. Crescut în Ghencea și trecut pe la Șahtior, Steaua, Rapid, Poli Timișoara sau FC Vaslui, Aliuță a moștenit pasiunea pentru box de la unchiul său, maestrul Constantin Aliuță. Ajuns la 40 de ani, fostul decar al Stelei a vrut să își flexeze mușchii pe facebook și și-a arătat toate mișcările la un antrenament pe care l-a postat pe rețelele de socializare.

Mesajul lui Aliuță, de la sacul de box

Adus la Steaua de Victor Pițurcă, Aliuță a impresionat în tricoul roș-albastru, la începutul anilor 2000, prin driblingurile și șuturile sale. El se menține în formă acum jucând în Liga 4 sau, după cum demonstrează și clipul, la sala de forță. Aliuță caută de altfel și o provocare la acest sport: „Vreau o partidă, accept doar profesioniști”, a glumit fostul stelist pe facebook.

Într-un interviu acordat recent pentru FANATIK.RO Marian Aliuță povestea despre cum a pierdut echipa la Steaua, în mandatul lui Victor Pițurcă, și îi îndemna pe Budescu și Alibec să nu repete greșelile pe care el le-a făcut. 

Marian Aliuţă a jucat 5 meciuri în naţionala României şi a evoluat în 50 de partide pentru Steaua, echipă în tricoul căreia a înscris de 5 ori.