Bat clopote de nuntă! Un fotbalist celebru SE ÎNSOARĂ la vară

El, un fotbalist de top, unul dintre sportivii care, de-a lungul vremii, a tot fost chemat la naţionala României. Ea, un model care ”rupea” audienţele de fiecare dată când apărea pe sticlă....
05.02.2015 | 08:35
Bat clopote de nunta Un fotbalist celebru SE INSOARA la vara
ADVERTISEMENT

El, un fotbalist de top, unul dintre sportivii care, de-a lungul vremii, a tot fost chemat la naţionala României. Ea, un model care ”rupea” audienţele de fiecare dată când apărea pe sticlă. Amândoi, un cuplu discret, care nu a epatat de-a lungul vremii prin vreun scandal, amantlâcuri sau alte nebunii atât de obişnuite în momentul de faţă când lumea showbiz-ului se împleteşte cu cea a fotbaliştilor.

Nu vrea să revină în lumina reflectoarelor şi nici nu are planuri măreţe pentru viitor. Mai mult decât atât, atunci când se întâlneşte cu prietenele ai în vreun club, la rarele ei ieşiri prin oraş, mărturiseşte că nu îi este prea dor de lumina reflectoarelor şi că, până nu va avea o propunere concretă pentru un proiect în care să creadă, nici nu are de gând să revină. Mai mult decât atât, amicelor sale le mărturiseşte că preferă viaţa de acum, una în care totul se învârteşte în jurul lui Adrian Ropotan, iubitul ei de patru ani şi care joacă acum la o echipă azeră.

ADVERTISEMENT

Şi, până la începutul acestui an, Raluca şi Adrian nu aveau planuri explicite de căsătorie, cuplul lor fiind legat doar de un inel de logodnă pe care fotbalistul i l-a dăruit în urmă cu mai multă vreme.

Cu toate acestea, situaţia s-a schimbat brusc în ultimele zile, iar Raluca a fost surprinsă plăcut de cererea în căsătorie care i s-a făcut şi a acceptat imediat să devină ”doamna Ropotan” cât de curând, chiar în această vară, imediat după ce se termină acest sezon al campionatulului de fotbal din Azerbaijan. Mai mult decât atât, spun sursele noastre, frumoasa fiică a ”spaimei Loteriei”, Raluca, este nerăbdătoare să devină mamă.

ADVERTISEMENT

 

Sursă: spynews.ro