Fotbal international

Un fotbalist de națională a trișat! Și-a pus soția să dea testele fizice în locul lui și nimeni nu a aflat!

06.12.2018 | 19:20
Un fotbalist de nationala a trisat Sia pus sotia sa dea testele fizice in locul lui si nimeni nu a aflat

Un fotbalist care a jucat în naționala Germaniei și-a păcălit tot timpul clubul. În pauza competițională cei de la Bayer Leverkusen erau monitorizați cu brațări de fitness pe toată durata vacanței. Stefan Kiessling, atacant de națională, nu avea chef de alergări și în vacanță, așa că soția sa Norina, care era pasionată de fitness, alerga tot timpul în locul fotbalistului.

Stefan Kiessling s-a retras din fotbal în vara acestui an, iar germnaul tocmai acum a spus cum trișa la testele fizice din vacanță. Kiessling a dezvăluit totul într-un interviu pentru cei de la Bild.  ”Niciodată nu mi-am făcut eu sută la sută programul de antrenament din vacanță. Unele exerciţii mi le făcea soţia”, a spus fotbalistul pentru cotidianul german.

Stefan Kiessling a fost ajutat de soție să trișeze la testele fizice

Clubul Bayer Leverkusen își monitoriza atent jucătorii, chiar dacă era pauză competițională. Fiecare fotbalist avea o normă de exerciții și o distanță minimă ce trebuia alergată zilnic. Fie că antrenor a fost  Jupp Heynckes sau Sami Hyypia, cubul german a folosit această metodă de a ține sub observație jucătorii pe perioada vacanțelor.  ”Aveam un aparat care stoca informaţiile despre ritmul cardiac în timpul programului de alergare. Cum soţiei mele îi plăcea sportul, ea alerga în locul meu iar toate informaţiile stocate le prezentam eu la club, nimeni însă nu a aflat asta vreodată”a spus Kiessling în interviul pentru Bild.

Stefan Kiessling a jucat 12 ani la Bayer Leverkusen

“Eram în vacanță în Mexic și i-am zis soției:’ Dragă azi n-am chef de sală, o să stau pe plajă!’, iar ea se ducea și alerga în locul meu”, a povestit Kiessling pentu cei de la Bild. Fotbalistul a jucat la Leverkusen 12 ani, timp în care a marcat 131 de goluri în Bundesliga.

  • 162 de goluri a marcat în toată cariera sa Stefan Kiessling pentru Bayer Leverkusen în 12 sezone la clubul german