Sport

Vasile Mogoş, cel mai nou bad boy de la echipa naţională! S-a bătut într-un club de noapte din Italia și a fost trimis în judecată

01.03.2019 | 21:00
Vasile Mogos cel mai nou bad boy de la echipa nationala Sa batut intrun club de noapte din Italia si a fost trimis in judecata

Vasile Mogoș, fundaș dreapta la Cremonese în Serie B, a fost convocat în premieră de Cosmin Contra la echipa naţională. Fotbalistul are probleme în afara terenului. El se află în plin proces în Italia, după ce în urmă cu doi ani ar fi participat la o bătaie generală într-un club de noapte din Reggio.

Vasile Mogoş s-a bătut într-un club de noapte

Românul în vârstă de 25 de ani, împreună cu Simone Calvano (25 de ani, azi la Verona în Serie B), Federico Angiulli (26 de ani, Catania/ Serie C), Otin Hector Lafuente (22 de ani, jucător în liga a treia spaniolă), Raffaele Nole (34 de ani, Pro Piacenza, Serie C), Jacopo Manconi (24 ani, Novara/ Serie C), Marco Guidone (27 de ani, Padova/ Serie B), sunt acuzați că l-au bătut pe un tânăr în vârstă de 22 de ani, acesta având nevoie de două luni de spitalizare.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 7 spre 8 decembrie 2016, atunci când toți fotbaliști menționați mai sus evoluau la Reggiana. Potrivit informațiilor furnizate de procurorul care s-a ocupat de acest caz, Simone Calvano, care ar fi pornit întrec incidentul, l-a lovit în spate pe tânărul în vârstă de 22 de ani, iar apoi i-au sărit în ajutor și colegii săi.

Om de bază la Cremonese
Om de bază la Cremonese

Vlad Mogoș, carieră decentă în Serie B

Mogoș și restul fotbaliștilor implicați se apără spunând că iubitele lor nu au fost lăsate în pace de persoanele din tabăra adversă, iar ei nu au făcut altceva decât să le apere.

Vasile Mogoș este om de bază la Cremonese, pentru care a marcat două goluri în opt partide oficiale, în condițiile în care rolul său prioritar este acela de a se apăra. Fundașul a evoluat de-a lungul carierei în Serie C, la Vicenza, Delta Rovigo, Lumezzane şi Reggiana, respectiv în Serie B, la Ascoli. Din 2014 evoluează pentru Cremonese, formație pentru care evoluează constant încă din acea perioadă.

Procesul în care Mogoș și foștii săi colegi sunt acuzați de vătămare corporală a început pe 29 septembrie, însă până la un verdict final este cale lungă.