ADVERTISEMENT
News

Un incendiu devastator a izbucnit pe Bulevardul Metalurgiei din București. 24 de autospeciale au fost trimise la fața locului. Video

Autor: Flaviu Popa | 31.05.2020 | 19:38
Un incendiu devastator a izbucnit pe Bulevardul Metalurgiei din București. 24 de autospeciale au fost trimise la fața locului. Video
Un incendiu puternic a izbucnit în București. Foto: Facebook

Un incendiu puternic a izbucnit pe Bulevardul Metalurgiei din sectorul 4 din București. 20 de autospeciale au fost trimise pentru a stinge focul.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 19:39: Au mai fost trimise 4 autospeciale. În total numărul acestora e 24, pompierii se chinuie să stingă flăcările.

UPDATE, 19:00: Oamenii din București au primit o alertă prin sistemul RO-Alert, în care sunt avertizați că incendiul este extrem de serios. „Incendiu major produs pe Bd. Metalurgiei, degajări masive de fum. Ocoliți zona! Eliberați căile de acces”, au transmis reprezentanții ISU.

ADVERTISEMENT
RO-Alert, mesaj în caz de incendiu
RO-Alert, mesaj în caz de incendiu

Incendiu puternic în București, pe Bulevardul Metalurgiei

Deși, inițial, pentru stingerea incendiului au fost trimise 16 autospeciale, numărul acestora a crescut la 20. Traficul în zonă este restricţionat, între Şoşeaua Berceni şi centrul comercial Metro.

Posted by Catalin George Costiniuc on Sunday, 31 May 2020

Intervenim în aceste momente pentru lichidarea unui incendiu ce se manifestă cu degajări mari de fum la două hale pe o suprafață de 1000 de metri pătrați, pe Bulevardul Metalurgiei din Capitală. Traficul este restricționat în această zonă. Până în acest moment, nu avem victime. Intervenim cu 16 autospeciale de stingere și trei autoscări pentru a realiza stingerea atât de la nivelul solului, cât și de la înălțime. Incendiul a fost anunțat în jurul orei 18:00. În prima fază au fost trimise 6 autospeciale“, a explicat Bogdan Toma, purtătorul de cuvânt al ISU București.

ADVERTISEMENT

Flăcările pot fi observate de la mare distanță. Știre în curs de actualizare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!