Sporturi

Un întreg etaj doar pentru ea! Simona Halep îşi construieşte un super apartament în Constanţa

12.07.2018 | 12:32
Un intreg etaj doar pentru ea Simona Halep isi construieste un super apartament in Constanta

Simona Halep dă lovitură după lovitură, atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal. Cea mai bună tenismenă a lumii îşi va construi la Mamaia un super apartament doar pentru ea.

În ultimii doi ani, familia Halep a început construcţia unui bloc de locuinţe amplasat în nordul staţiunii Mamaia. Blocul a prins contur între timp şi este deja finalizat în clipa de faţă, iar apartamentele urmează să fie scoase la vânzare. Simona Halep continuă să investească banii câştigaţi din tenis în piaţa imobiliară din România. Cea mai bună tenismenă din lume va mai ridica un bloc in Mamaia Nord – Năvodari, proiect de care se ocupă fratele ei, Nicolae.

Simona a decis ca la ultimul etaj al clădirii să-şi construiască un super apartament. Se pare că ar fi vorba de un adevărat penthouse, dacă ţinem cont de toate facilităţile de care va dispune. ”Chiar dacă ea locuieşte într-o vilă foarte frumoasă în Constanţa  şi-a dorit, se pare, şi acest apartament de vacanţă, în Mamaia”, a precizat sursa telekomsport.ro. Simona Halep mai deţine un hotel şi la Poiana Braşov.

S-a insipirat de la Nadia Comăneci

Nadia Comăneci, cea mai mare gimnastă a tuturor timpurilor, şi-a ridicat în urmă cu mulţi ani, în centru Bucureştiului, un bloc cu câteva etaje, apartamentele din acest imobil fiind ulterior vândute pentru sume deloc mici. Nadia a decis, la acea vreme, ca ultimul etaj al clădirii să fie rezervat pentru ea şi fratele ei, Adrian.

Tags: