Fotbal intern

Un jucător de la Dinamo se sacrifică! A cerut micșorarea salariului pentru a rămâne în “Ștefan cel Mare”

Un jucator de la Dinamo se sacrifica A cerut micsorarea salariului pentru a ramane in Stefan cel Mare

Dinamo București trece printr-o fază de reconstrucție, după ce a ajuns să aibă șanse minime să intre în play-off-ul actualului sezon al Ligii 1 Betano. Antrenorul „câinilor”, Mircea Rednic, vrea să schimbe total echipa în această iarnă a cerut ca mai mulți jucători să fie puși pe liber de către clubul din Ștefan cel Mare întrucât ar avea salarii prea mari și nu reușesc să facă diferența. FANATIK a aflat însă că unul dintre aceștia a mers la conducerea clubului să ceară ca înțelegerea sa să fie micșorată, pentru a demonstra că merită să rămână la Dinamo.

Jucătorul despre care vorbim este croatul Tomislav Gomelt. Adus în vară de la HNK Rijeka, Gomelt a fost criticat vehement de Mircea Rednic la sfârșitul partidei cu CFR Cluj: „Există un jucător la Dinamo care joacă, nu joacă, câștigă sau nu echipa, el ia 155.000 de euro pe an. Îl avem în lot, nu joacă niciodată, doar se antrenează. Iar când intră să joace, nu arată nimic! Prima dată eu am crezut că e o glumă, vă spun sincer, dar apoi m-am documentat și am aflat că nu e… Ca și marele Teddy, care lua 3.000 de euro în Belgia și aici i s-a dat de trei ori mai mult“, spunea ”Puriul”, despre mijlocașul ex-iugoslav.

Tomislav Gomelt a cerut micșorarea salariului pentru a rămâne la Dinamo

FANATIK scria în urmă cu câteva zile că Gomelt, alături de Mircea Axente și de Giorgios Katsikas ar fi purtat mai multe negocieri cu conducerea lui Dinamo pentru ca înțelegerile lor să fie reziliate. Ei au cerut însă sume de bani al schimb pentru a renunța la contract. Gomelt era de departe cel mai bine plătit dintre jucătorii lui Dinamo. Cu un salariu lunar de aproape 13.000 de euro și care întindea până în vara lui 2021, croatul ar fi putut cere o sumă importantă de bani pentru reziliere. În schimb, el s-a adresat conducerii și a cerut să îi fie micșorat contractul pentru a fi păstrat în lotul lui Dinamo și din iarnă.

Fostul jucător al lui CFR Cluj a primit cuvinte de laudă din partea fostului său antrenor de la Dinamo, Florin Bratu: „Gomelt a venit cu un CV bun, are o vârstă bună şi poate fi vandabil. Eu cred că Dinamo ar trebui să-l ţină, ar fi o decizie bună să nu-l dea. Cu Craiova a făcut un meci extraordinar!”, a spus „Mitraliera”, la Digi Sport.

  • 12 meciuri a jucat Tomislav Gomelt pentru Dinamo în actualul sezon
  • 250.000 de euro este cota mijlocașului croat, potrivit transfermarkt.de