Fotbal intern

Un jucător din Liga 1 Betano a renunțat la fotbal și trăiește din poker! “Ajunsesem să am doar bani de mâncare!”

18.10.2018 | 08:19
Alexandru Vagner a evoluat ultima oară în carieră pentru Petrolul Ploiești
ADVERTISEMENT

Fotbalul este frumos, dar nu reprezintă mereu și cheia succesului. Cel puțin, nu pentru toată lumea. Un jucător din Liga 1 Betano a renunțat la activitatea de zi cu zi și trăiește acum din poker! Alexandru Vagner are nu mai puțin de 120 de meciuri pe prima scenă și la un moment dat era cotat la 450 de mii de euro, pe vremea când acesta evolua pentru Concordia Chiajna. Mai mult de atât, existau și formații considerate mai puternice care se interesau de el și erau decise să deschidă negocierile pentru un transfer. Și totuși lucrurile au luat o altă turnură pentru Vagner.

“Nu mai vedeam niciun viitor în fotbal. Ce să fac, să trăiesc de pe o zi pe alta? Ajunsesem să am bani doar de mâncare. Am fost păcălit, umilit, ajunsesem să nu mai dorm noaptea de stres”, a declarat Alexandru Vagner.

ADVERTISEMENT
Un jucător din Liga 1 Betano a renunțat la fotbal și trăiește din poker! Vagner la masa de poker
Alexandru Vagner spune că a câștigat și 16 mii de euro de pe urma unui turneu de poker

Un jucător din Liga 1 Betano a renunțat la fotbal și trăiește din poker!

Fostul fotbalist, ajuns acum la 29 de ani, recunoaște că a fost încântat de noua alegere și pentru că își poate creiona singur programul zilnic. De-a lungul timpului, Vagner a avut mai multe câștiguri, dar spune că cel mai mare a fost de 16 mii de euro, bani obținuți în urma unui turneu de 12 ore.  “Avantajul pokerului este că nu ai un șef, îți faci programul cum vrei tu. Dacă vreau să îmi iau concediu, nu trebuie să fac nicio cerere. Nu regret deloc decizia luată.  Am început o nouă etapă din viața mea. Media câștigurilor mele de până acum înseamnă dublu față de contractul pe care îl aveam ca fotbalist în Liga 2, a mai spus Vagner.

Alexandru Vagner a semnat primul contract de profesionist la Gloria Bistrița, dar a prins numai 27 de partide în tricoul acestei echipe care l-a împrumutat în dese rânduri. A mai jucat la Baia Mare, Forex Brașov și Târgu Mureș cât timp s-a aflat sub contract cu gruparea bistrițeană. În 2015 a semnat cu Concordia Chiajna care l-a trimis și ea un an împrumut la Brașov, pentru ca ultima echipă din cariera lui Vagner să fie Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT
  • 3 prezențe are Vagner în naționala Under 19 a României