Un medic renumit din Constanţa a murit din cauza unei afecţiuni hepatice

Răzvan Scarlat   
in Hotnews
19/08/2016, 17:15
Un medic renumit din Constanţa a murit din cauza unei afecţiuni hepatice

Victorian Păştilă, un renumit medic ginecolog din Constanţa, a murit vineri seară. Acesta suferea de o afecţiune hepatină şi s-a stins din viaţă la vîrsta de 65 de ani.

Doctorul Victorian Păştilă a fost un cunoscut medic specializat pe obstetrică-ginecologie, a fost şef de secţie la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa şi a fost primul director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Constanta (1999-2005), scrie replica de constanta.ro

”În seara zilei de 18 august, dr. Victorian Păştilă ne-a părăsit şi nu-l vom uita, un prieten nu poate fi uitat. Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, medicul Corneliu Neagoe.

Casa de Asigurări de Sănătate Constanţa şi conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa  au transmis mesaje de condoleanţe familiei.

”Casa de Asigurări de Sănătate Constanţa regretă profund dispariţia doctorului Victorian Păştilă, primul conducător al instituţiei. Pentru contribuţia adusă organizării Casei de Asigurări de Sănătate Constanţa, pentru corectitudinea de care a dat dovadă, om al dreptăţii şi mentor, dr. Victorian Păştilă va rămâne veşnic în amintirea noastră. Colectivul Casei de Asigurări de Sănătate Constanţa transmite pe această cale profunda compasiune pentru familia îndoliată. Un gând pios pentru cel ce a fost dr. Victorian Păştilă. Dumnezeu să-l odihnească!”

”Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa regretă profund dispariţia reputatului medic Victorian Păştilă, unul dintre cei mai apreciaţi doctori constănţeni. Conducerea şi colectivul SCJU transmit pe această cale sincere condoleanţe întregii familii, în speranţa că vor reuşi să treacă peste aceste momente dificile. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

SURSA: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×