News

Un militar a murit după un grav accident. Mașina în care se afla, spulberată de un TIR în apropiere de Lugoj

26.09.2019 | 08:23
Un militar a murit dupa un grav accident Masina in care se afla spulberata de un TIR in apropiere de Lugoj

Momente dramatice în Lugoj, județul Timiș! Un militar a murit strivit de UN TIR, iar resturile din autoturismul în care se afla victima s-au împrăștiat pe o distanță de mai bine de 50 de metri. Nefericitul eveniment a avut loc aseară, undeva în jurul orei 23:00.

Un militar a murit pe drumul dintre Lugoj și Caransebeș, lovit de un TIR

Accidentul în care a fost implicat militarul, care a și decedat din nefericire, a avut loc între localitățile Lugoj și Caransebeș. Militarul originar din Drobeta-Turnu Severin (județul Mehedinți) se grăbea foarte tare. Acesta conducea un autoturism marca Volvo cu care a intrat pe contrasens când a fost lovit din plin de TIR.

Subofițerul care și-a pierdut viața în accidentul de aseară avea doar 37 de ani și, cel mai probabil, se grăbea să ajungă acasă, la familie. Echipajele care au ajuns la fața locului nu au reușit să facă nimic pentru a-l readuce la viață pe militar.

accident militar lugoj
Așa arăta locul accidentului după producerea impactului dintre cele două mașini. Sursa foto: lugojinfo.ro

Mașina s-a făcut praf, resturile fiind aruncate la 50 de metri de locul impactului

Medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul. Din imaginile publicate de site-ul lugojinfo.ro se poate observa cât de puternic a fost impactul dintre mașină și TIR. Autovehiculul s-a făcut efectiv praf după ciocnirea cu TIR-ul care circula regulamentar.