Fanatik Show

VIDEO / “Aş aduce antrenor străin la echipa naţională. Gică Popescu poate oricînd să fie condamnat”

Adversarul lui Gică Popescu de la alegerile pentru preşedenţia FRF, Răzvan Burleanu, invitat la FANATIK SHOW, a dezvăluit că o persoană importantă din România l-a convins să candideze pentru...
29.11.2013 | 11:50
VIDEO   As aduce antrenor strain la echipa nationala Gica Popescu poate oricind sa fie condamnat

Adversarul lui Gică Popescu de la alegerile pentru preşedenţia FRF, Răzvan Burleanu, invitat la FANATIK SHOW, a dezvăluit că o persoană importantă din România l-a convins să candideze pentru posul numărul unu din fotbalul românesc. Totodată, acesta a mai mărturisit că a primit semnale din teritoriu că Gică Popescu poate să fie învins.” Chiar dacă am 29 de ani consider că pot să conduc FRF, deoarece sînt pregătit pentru această provocare. Gheorghe Popescu nu poate să fie omul care trebuie să conducă acest for. După ce şi-a dat demisia de la UEFA, nu are cum să să fie omul numărul unu din fotbalul românesc. Însă, să ştiţi că nu întîmplător am intrat în această luptă. Am primit semnale din teritoriu că sistemul trebuie schimbat, iar acest lucru mi-a dat încredere că pot să cîştig aceste alegeri. Anul trecut am hotărît acest lucru, după interviurile pe care le-am dat. Un om important de la noi din ţară, cu bani, care doreşte să fie sponsor la FRF, mi-a spus că vrea să investească dar nu cu Mircea Sandu la conduderea FRF”, a spus Burleanu.

Vezi video:

“Gică Popescu nu are calitate să candideze la şefia FRF. La ora actuală se află implicat într-un dosar penal şi oricînd poate să fie condamnat. Cred că există posibilitatea ca dînsul să fie şi un om manipulabil, iar fotbalul românesc  ar ajunge la sapă de lemn. M-am întîlnit doar o singură dată cu Gică Popescu, nu am apucat să vorbesc prea mult cu el. Ştiu că mi-a spus că îi place cum s-a dezvoltat activitatea în care eu lucrez, însă mi-a reproşat faptul că am început să-l cam critic. Însă, după mine pe Gică Popescu nu-l recomandă nici managementul pe care l-a întreprins pînă acum. Eu nu cred că nici premierul României şi nici preşedintele României nu l-ar susţine pe Gică Popescu. Nu îmi e frică de faptul că politicul s-ar putea implica în aceste alegeri. Nu cred nici că Mircea Sandu se va implica la alegeri în favoarea lui Popescu. Eu nu sînt un om bogat, cîştig pe lună între 1000-1500 de euro pe lună. Sînt absolvent de Ştiinţe Politice, am două mastere şi cred că ştiu să preţuiesc munca”, a mai spus Burleanu.

Vezi video:

“Am un program bine structurat. Membrii FRF şi Comitetul Executiv am observat că nu mai contează, aceste lucruri ar trebuie să nu se mai întmple. Avem nevoie de bună guvernanţă sportivă. Fotbalul românesc trebuie reformat total. Avem nevoie de centre regionale, gen mici federaţii, iar sediul mamă să fie la Bucureşti. Nu vreau să stau doar în sediul de la Bucureşti şi să conduc. Vreau un Comitet Executiv puternic. Centrele regionale trebuie să aibă sub control cîte o academie de fotbal. Doresc ca Liga I să fie formată din 18 echipe. Liga II este bine să rămînă formată din două serii. Trebuie să atragem cît mai mulţi sponsori. O să facem o analiză şi vom hotări cine trebuie să rămînă şi cine să plece, nu trebuie să dăm nume acum. Lîngă mine sînt acum oameni de afaceri, diferiţi experţi, o să aveţi multe surprize. Primesc foaste multe telefoane de suţinere din ţară. Oamenii vor pe cineva care nu a mai făcut parte din sistem. Dacă mă costă un milion de euro să reziliez contractul lui Piţurcă, nu voi face acest lucru. Trebuie să găsim altă soluţie. Nu voi face greşeala lui Mircea Sandu cu Ion Crăciunescu. A vitregit FRF de 100.000 de euro ca să nu-l mai vadă la FRF. Mă deranjează că este viciată selecţia la lorurile de juniori. Aş aduce la echipa naţională un antrenor străin, iar dacă bugetul nu-mi permite mă voi orienta către antrenorii. Din ţară, i-aş dori pe Reghecampf, Contra şi Dulca, sînt cei mai buni tineri antrenori”, a continuat băcăuanul.

Vezi video:

Numărul de spectatori în fotbalul nostru a scăzut. Acest lucru este o provocare pentru Gino Iorgulescu. Din punctul meu de vedere cred că voi avea o colaboarare bună cu Gino Iorgulescu, deoarece dînsul va deveni şi prim vicepreşedintele FRF. Trebuie să se implice alături de noi şi Guvernul României, aici mă refer la centrele de copii şi juniori. Voi avea nevoie doar de 70 de angajaţi şi un buget de 13 milioane de euro. Voi face şi o reducere a taxelor pentru copiii şi juniorii noştri. Taxele la Comisile de Apel şi de recurs sînt foarte mari. Membrii noştri trebuie lăsaţi să se ducă şi în Instanţele civile. Trebuie să se facă o taxare a pariurilor sportive. Nu trebuie să mai fie o mafie a pariurilor. În domeniul sportului trebuie să operăm cu TVA mai mic. Dacă voi ajunge preşedinte la FRF l-as aduce pe Mircea Lucescu manager pentru dezvoltare sportivă. Totuşi, dacă pînă la urmă Mircea Lucescu va candida la şefia FRF, atunci aş avea nevoie de timp să mă gîndesc dacă mai candidez. Personal am mare încredere că acum am peste 50 de voturi”, a încheiat Răzvan Burleanu.

Vezi video:

Tags: