Fotbal international

Un parior a pierdut 39.000 de lei pe bilet din cauza lui Tătărușanu! Foto

30.09.2018 | 18:22
Un parior a pierdut 39000 de lei pe bilet din cauza lui Tatarusanu Foto

Ciprian Tătărușanu a avut o prestație de excepție în Lyon – Nantes 1-1, fiind declarat omul meciului după ce a apărat un penalty în fața lui Fekir. Nu toți românii s-au putut bucura însă de evoluța conaționalului nostru. 

Un parior a ratat nici mai mult, nici mai puțin de 40 de mii de lei din cauza prestației avute de internaționalul român în deplasarea de la Lyon.

A pierdut 39.000 de lei din cauza lui Tătărușanu

Acesta a mizat 100 de lei pe un bilet cu 14 evenimente, iar 13 dintre ele i-au ieșit fără prea mari emoții. A făcut greșeala de a paria însă pe victoria celor de la Lyon, la o cotă de 1.32, cea mai mică de pe tichetul său.

Lyon a deschis scorul în minutul 20 prin Aouar și părea că va câștiga meciul lejer, mai ales că venea după victoria 3-2 cu Manchester City din UEFA Champions League, iar Nantes avea un start de sezon catastrofal, cu o singură victorie în șapte runde.

Boschillia a egalat însă surprinzător pentru Nantes în minutul 62. Lyon a revenit în atac, iar în minutul 81 arbitrul a dictat un penalty în favoarea sa. Fekir a executat lovitura de la 11 metri, însă Tătărușanu a avut o intervenție excepțională, anticipând șutul bun trimit de atacantul lyonez.

Dacă i-ar fi ieșit, pariorul ar fi câștigat peste 39.000 de lei.

Bilet pariuri
Bilet pariuri

Pierderea este cu atât mai grea, cu cât pariorul a avut pe bilet alte cote mult mai mari care i-au ieșit. Spre exemplu, a pariat 1 solist la derby-ul Juventus – Napoli, într-o partidă câștigată de torinezi cu 3-1. A mai avut o cotă de 2.00 la Liberec – Olomouc 1 solist, meci încheiat de asemenea cu victoria gazdelor.

O altă cotă mare a fost cea de 1.92 la duelul din Premier League dintre Wolves și Southampton, în care a pariat pe victoria gazdelor. „Lupii” s-au impus cu 2-0 fără prea multe emoții.