Fotbal intern

“Se vrea schimbarea! Drăgoi îl bate pe Gino. Are şi votul meu!”

Fotbalul românesc se pregăteşte de alegerile de la Liga Profesionistă de Fotbal de pe data de 23 octombrie. Sunt doar doi candidaţi: Gino Iorgulescu, actualul preşedinte al LPF, şi Sorin...
20.10.2017 | 19:18
Se vrea schimbarea Dragoi il bate pe Gino Are si votul meu
ADVERTISEMENT

Fotbalul românesc se pregăteşte de alegerile de la Liga Profesionistă de Fotbal de pe data de 23 octombrie. Sunt doar doi candidaţi: Gino Iorgulescu, actualul preşedinte al LPF, şi Sorin Drăgoi, conducătorul celor de la ACS Poli Timişoara. Directorul sportiv al echipei de pe Bega, Adrian Neaga, afirmă că şeful său va câştiga disputa cu Gino şi explică şi de ce.

“Cred că va avea câştig de cauză. Am stat la o cafea cu dânsul şi am văzut că îl sună cluburile din ţără, din Liga 1, care sunt dornice de o schimbare. A încercat să se întâlnească cu toţi reprezentanţii cluburilor din Liga 1. Nu s-a întâlnit cu Gică Hagi, care nu a avut timp, cu Gigi Becali şi cu domnul de la Gaz Metan Mediaş”, a spus Adrian Neaga la o televiziune de sport.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

“Sorin Drăgoi are zece voturi pentru alegerile LPF!”

Neaga afirmă că, în acest moment, Drăgoi are 10 din cele 14 voturi ale cluburilor din Liga 1 Betano şi spune că Drăgoi şi-a demonstrat abilităţile de manager salvând clubul din Timişoara de la dispariţie. Asta în ciuda faptului că Gigi Becali dădea acelaşi număr de voturi ca aparţinându-i lui Gino Iorgulescu! Patronul FCSB spunea că şi Ionuţ Negoiţă de la Dinamo va vota cu Gino.

“Până luni se pot întâmpla multe, dar cred că domul Drăgoi este în măsură să conducă LPF pentru că am văzut ce a făcut la Timişoara. Dacă nu era dânsul, clubul era de mult dispărut de pe prima scenă. Din ce ştiu eu, are 10 voturi în momentul de faţă, inclusiv al meu”, a fost declaraţia lui Adrian Neaga.

ADVERTISEMENT