Fotbal intern

Un stelist distruge FCSB: „Asta nu e Steaua! Acest patron a băgat teroarea în jucători”

03.12.2018 | 20:21
Un stelist distruge FCSB Asta nu e Steaua Acest patron a bagat teroarea in jucatori

Aurel „Joe” Panait a evoluat pentru Steaua în perioada 1991-1996, timp în care a cucerit nu mai puțin de șapte trofee în Ghencea. Fostul jucător al roș-albaștrilor crede că FCSB nu are nicio legătură cu echipa la care a evoluat el, iar o mare parte din vină o poartă finanțatorul Gigi Becali.

Un stelist distruge FCSB

Panait crede că Becali nu ar trebui să decidă tot ce se întâmplă la club, în ciuda rolului său de finanțator. Fostul jucător crede că actualii fotbaliști din lot se tem de Gigi Becali, care îi poate da afară de la echipă în orice moment.

“Mă mai uit din când în când la meciurile cât de cât interesante, dar pentru că tot aţi amintit de FCSB şi de Steaua aş vrea să lămurim un lucru. Pentru mine FCSB nu reprezintă Steaua. Este doar FCSB şi atât.

Această echipă nu are nicio legătură cu Steaua. Nu are legătură cu echipa de atunci, cu stadionul, cu nimic. Şi totul pleacă de la acest patron, care nu face altceva decât să taie şi să spânzure acolo. Este inadmisibil ce face acest domn la echipă. Jucătorii au ajuns să joace sub teroare. Să le fie frică tot timpul că dacă nu joacă bine vor fi daţi afară.

El este cel care face şi desface echipe. Dică, alături de jucători, nu reprezintă altceva decât nişte marionete în mâna patronului. Nimeni nu are curajul să spună ceva. Iar FCSB este doar o afacere în mâna lui Becali. “, a spus Aurel “Joe” Panait, într-un interviu acordat TV Telekom Sport.

FCSB joacă împotriva lui Sepsi în etapa intermediară

După victoria cu Gaz Metan, scor 2-1, FCSB are meci în deplasare cu Sepsi în etapa intermediară. Sepsi este ocupanta locului 6 și totodată echipa care o poate lăsa pe Dinamo pentru al doilea sezon la rând în afara play-off-ului.