Un stelist este pe lista foştilor IUBIŢI ai Elenei Udrea!

In tinerete, Elena Udrea ar fi fost indragostita de Catalin Predoiu, despre care presa a spus ca ar fi verisorul ei! Dezvaluirea a fost facuta de Vadim Tudor, cel care a vorbit si despre o alta...
04.02.2015 | 09:33
Un stelist este pe lista fostilor IUBITI ai Elenei Udrea

In tinerete, Elena Udrea ar fi fost indragostita de Catalin Predoiu, despre care presa a spus ca ar fi verisorul ei! Dezvaluirea a fost facuta de Vadim Tudor, cel care a vorbit si despre o alta relatie a “blondei de la Cotroceni”. In aceste zile, Elena Udrea este personajul principal in Romania. Citata la DNA pentru a da declaratii in cazul legat de Gala Bute, dosar in care au fost retinute mai multe persoane importante din politica si din lumea sportului, fostul sef al PMP risca sa ajunga dupa gratii.

Daca in prezent boxul pare ca i-a adus unele necazuri fostului ministru al Turismului, in trecut, mai precis la inceputul anilor 90, blonda de la Cotroceni avea o afinitate pentru fotbal. Sau pentru fotbalisti, asta dupa ce s-ar fi indragostit de unul dintre jucatorii de la Steaua. Este vorba de Ilie Stan, fostul mijlocas si antrenor al formatiei din Ghencea. Unul dintre putinii care au auzit despre idila dintre cei doi, ambii de loc din judetul Buzau, este Corneliu Vadim Tudor.

Contactat de reporterii CANCAN.ro, fostul europarlamentar a confirmat informatia. “Stiu si de la unele persoane despre aceasta dragoste. Cred ca era la cumpana anilor 80-90. S-a indragostit de baiatul asta de la Steaua. Era vorba de o pasiune! Si banuiesc ca, acum cativa ani, atunci cand Ilie Stan a revenit in Ghencea (n.r. ca antrenor) ea a contribuit. Cred ca Gigi Becali a vrut sa intre pe sub pielea ei si i-a facut un favor. E o deductie logica. Stiu ca se iubeau in Dacie. El avea o Dacie si o parcau in prelungirea Ghencea”, a declarat Corneliu Vadim Tudor.

“Prima ei dragoste a fost Catalin Predoiu”

Mai mult, Vadim lanseaza o noua bomba si face vorbeste despre o alta dragoste pe care Elena Udrea a trait-o cu ani in urma. Este vorba de o prosupusa relatie cu Catalin Predoiu. “Va spun un element atractiv. Stiu ca prima ei dragoste a fost Catalin Predoiu. Ei sunt amandoi din Buzau”.

Presa sportiva sustine ca Predoiu are legatura cu banii din Gala Bute

Declaratia sefului de la PRM vine intr-un moment in care Gazeta Sporturilor a anuntat ca Predoiu, fost ministru al justitiei ar avea legatura cu Dosarul Gala Bute si au exitat voci care au spus ca acesta o sa fie chemat la DNA pentru a da unele explicatii pe marginea acestui subiect.