Fotbal intern

A pus capăt burlăciei. Un stelist se însoară cu un model mai tînăr cu 16 ani!

Ajuns la 40 de ani, Iulian Miu a decis că este momentul să pună capăt burlăciei. Fostul stelist o va duce la altar pe mai tînăra lui iubită, fotomodelul Mihaela Dinu, după cinci ani de...
11.10.2014 | 12:44

Ajuns la 40 de ani, Iulian Miu a decis că este momentul să pună capăt burlăciei. Fostul stelist o va duce la altar pe mai tînăra lui iubită, fotomodelul Mihaela Dinu, după cinci ani de relaţie, iar noi am aflat cînd va avea loc evenimentul.

De aproape cinci ani, fostul fotbalist Iulian Miu trăieşte o poveste de dragoste cu manechinul Mihaela Dinu. Deoarece era încă o copilă atunci cînd s-a combinat cu sportivul, Miu a aşteptat să mai crească pentru a o duce în faţa altarului.

61581750

 

Diferenţă de vîrstă de 16 ani

Mihaela abia împlinise 18 ani în momentul în care s-a cuplat cu fotbalistul Iulian Miu, însă acest lucru nu a deranjat-o nicio clipă. Mai mult, internaţionalul român a însoţit-o la toate prezentarile de modă, dovedindu-se a fi extrem de protector cu ea. Din fericire, cei doi au avut încredere unul în celălat, Miu nu i-a interzis niciodată să renuntţ la job-ul ei, iar acum se pregătesc de nuntă. Marele eveniment va avea loc la începutul anului viitor, moment pe care manechinul îl aşteaptă cu nerăbdare. nunta va fi una fastuoasă, cu multi invitaţi, aşa cum îi stă bine unui fost fotbalist de talia lui Miu. Cei doi sînt împreună de aproape cinci ani, iar pe parcursul relaţiei, Iulian şi Mihaela au avut doar mici certuri, însă nicio tentativă de despărţire.

61581751

 

Nu-şi arată vîrsta

Cu toate ca este în pragul vîrstei de 40 de ani, Iulian Miu nu pare mult mai în vîrstă decît iubita lui. Bărbatul s-a lăsat de sportul de perfomanţă, însă continuă să meargă regulat la sala de antrenament şi are grijă la regimul alimentar, ceea ce îl menţine în formă. De cînd s-a retras de pe terenul de fotbal, Iulian s-a angajat la un post de televiziune cu profil sportiv, unde comentează mai multe competiţii.

Sursa: www.cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!