Fotbal intern

Un titular de la Dinamo s-a accidentat și n-are nicio șansă să joace cu Chindia. EXCLUSIV

15.08.2019 | 12:16
Un titular de la Dinamo sa accidentat si nare nicio sansa sa joace cu Chindia EXCLUSIV

Dinamoviștii sunt obligați să câștige cu Chindia Târgoviște, vineri, de la ora 19:30, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, dar belele se țin lanț de ei. Trupa din Ștefan cel Mare avea deja mai mulți jucători accidentați, la care s-a mai adăugat unul care a fost titular în primele cinci etape: Kevin Bru. El a suferit o întindere la antrenamentul de marți seara și nu va fi în lot pentru partida cu dâmbovițenii.

S-a accidentat și n-are nicio șansă să joace cu Chindia

Iar soluțiile pe acel post nu sunt multe. Cel mai probabil va intra titular Dan Nistor, care nu a jucat niciun meci în acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1 la Dinamo. Nistor a suferit o leziune musculară la gambă chiar în partida amicală cu Chindia, terminată 2-2, la Săftica, cu doar câteva zile înainte de începerea campionatului. Dar rămâne de văzut dacă el va putea juca un meci întreg sau va fi schimbat pe parcurs.

O altă soluție poate fi N’Diaye, fotbalist care s-a antrenat separat de când s-a întors din stagiul de pregătire de la Marbella. Dusan Uhrin îi poate acorda o șansă mijlocașului adus în această iarnă de Mircea Rednic la Dinamo, având în vedere că nu are prea multe soluții la dispoziție pe acest post.

Ce jucători mai sunt accidentaţi

Patru jucători sunt în acest moment accidentați. Filip Mrzljak, fotbalist care are un salariu care poate ajunge cu tot cu bonusuri la mai bine de 13.000 de euro lunar, Ioan Filip, Brito, care nu a jucat niciun meci în acest sezon, dar și Kevin Bru, care s-a accidentat la primul antrenament efectuat sub comanda lui Dusan Uhrin.

De altfel, fotbaliștii s-au plâns lui Florin Prunea că au dese probleme medicale din cauza faptului că au lucrat prea mult fizic la antrenamente. Asta a fost unul dintre motivele pentru care preparatorul fizic, Marius Dima, fost colaborator al lui Victor Pițurcă la naționala României, și-a dat demisia.