Un toreador a fost omorât de taur după ce s-a împiedicat în ring

Un toreador spaniol a decedat sâmbătă după ce s-a împiedicat în ring şi a fost străpuns în piept de taurul cu care se lupta în cadrul unei coride organizată în sud-vestul Franţei,...
19.06.2017 | 00:03
Un toreador a fost omorat de taur dupa ce sa impiedicat in ring
ADVERTISEMENT

Un toreador spaniol a decedat sâmbătă după ce s-a împiedicat în ring şi a fost străpuns în piept de taurul cu care se lupta în cadrul unei coride organizată în sud-vestul Franţei, informează Reuters.
Ivan Fandino, în vârstă de 36 de ani, a fost transportat de urgenţă la spital, însă a decedat ulterior din cauza rănilor suferite, a anunţat agenţia spaniolă EFE citând surse din anturajul matadorului din Ţara Bascilor, notează Agerpres.

Toreadorul s-a împiedicat în ring de o capă folosită pentru distragerea atenţiei taurului, iar animalul l-a străpuns cu unul dintre coarnele sale, menţionează EFE.

ADVERTISEMENT

Fandino este al doilea matador spaniol care îşi pierde viaţa în ring în ultima perioadă. În luna iulie a anului trecut, Victor Barrio a fost ucis în Spania, sub ochii spectatorilor, de taurul cu care se lupta la coridă. Acesta a fost primul incident petrecut în Spania de la începutul anilor ’90 când un toreador profesionist a fost ucis în ring, precizează sursa citată.

Citeşte mai mult pe Digi24