Fotbal intern

Un ULTRAS al Stelei: “Mă simt UMILIT! Nu accept praf în ochi!”

Alexandru Tofan, unul dintre liderii Peluzei Sud Steaua, a postat un mesaj pe un site de socializare, în care atrage atenţia asupra proiectului pe care îl are CSA şi îl acuză pe Gigi Becali...
31.03.2017 | 12:14
Un ULTRAS al Stelei Ma simt UMILIT Nu accept praf in ochi

Alexandru Tofan, unul dintre liderii Peluzei Sud Steaua, a postat un mesaj pe un site de socializare, în care atrage atenţia asupra proiectului pe care îl are CSA şi îl acuză pe Gigi Becali pentru că s-ar fi folosit de coeficientul UEFA deşi nu i se cuvenea:

”Este oficial. FCSB este FCSB şi atât. Nu este Steaua, dar ne-a minţit că este, ne-a folosit, ne-a luat banii. A luat un loc în Liga 1 care nu i se cuvenea, a luat coeficient UEFA. Şi-a bătut joc de toata suflarea stelistă. Conducerea FCSB a mintit. Finantatorul FCSB a mintit. Nu înţeleg de ce acceptăm echipă în Liga a 4-a? De ce acceptăm un proiect mizerabil şi neprofesionist lipsit de orice orizont. Nu mă refer la Sud, Nord, ultraşi etc.. Mă refer la stelişti, la cei care iubesc cu adevarat Steaua şi pentru care nu are importanţă locul în care se manifestă, pe stadion sau în afara lui.

Suntem naivi? Suntem delăsători? Suntem uşor de prostit? Ne place să credem în utopii? Chiar nu ne interesează de ce CSA-ul nu îşi pune întrebările pe care şi le pune orice stelist? Nu am văzut nimic despre noul stadion, despre strategie, despre şcoala de fotbal, despre departamente şi structură, despre relaţia cu fanii, despre scouting, despre marketing, despre un proiect occidental dinamic. Nu am văzut nimic despre viitorii sponsori, investitori, consiliu director, cum îşi propun, când şi mai ales de ce?Unde este transparenta?? Deciziile luate în instanţă în ultimii doi ani obligă extrem de mult CSA-ul.

Mă simt umilit ca stelist, atât de atitudinea FRF şi LPF, cât şi de atitudinea presei şi a conducătorilor CSA. Vreau CSA Steaua în Liga 1, vreau proiect serios şi transparent, vreau respect şi vreau despăgubiri! Nu mă mulţumesc cu proiecte la mişto de care să mă agăţ şi cu lipsa de profesionalism a lui Petrea. Ce fac ei este praf în ochi. Sper ca Lăcătuş şi Talpan să fie de partea suporterilor şi să ne reprezinte. Steaua suntem noi, cei care ne-am dedicat viaţa acestui club. Steaua nu e CSA şi în niciun caz Steaua nu este FCSB”, a scris Alexandru Tofan, unul dintre liderii Peluzei Sud Steaua, pe pagina sa de Facebook.